- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
válasz
_stick_ #1467 üzenetére
Hali!
Én nem vennék ilyet. Iszonyatosan ratyinak hat ám élőben. Anno barátnőm rábeszélt egy Tescos elektromos dartsra én meg belementem, csak hogy lássa, hogy köze nincs ezeknek a tábláknak a kocsmákban megszokottakhoz. Az ilyeneket én 16g-os nyíllal sem mertem már dobálni, mert egyszerűen nem fogja bírni a tábla.
Ha olyasmit akarsz, ami tényleg fasza az már zsebbenyúlós pl: [ez]
Szerintem legalábbis
-
shifty!
senior tag
válasz
_stick_ #1467 üzenetére
Ugyan nem én vagyok a legtapasztaltabb, azért hadd osszam meg veled az én tapasztalatomat.
Én is soft-on keezdtem anno, sokáig játszottam, de mindigis nagyon könnyűnek találtam a soft nyilakat - 21-23 gramm fölötti nyilakat nemigen használnak, én egy 19g-ossal softoztam.
Majd' két év után vettem először steel szettet és táblát, szerintem ég és föld a különbség.
Sokkal jobb élmény, és bár nehéz volt átszokni, nagyon megszerettem, és nem rég vettem új steel szettet, nagyon nem is soft-oztam mióta megvan a steel. Ha alkalmad van rá, mindenképpen látogass el a Pólus Center-be, a NovoParts-os srácoknak elég sok akciójuk van, és a legsegítőkészebb darts-osok, akivel találkozhatsz.
Maga a tábla egyébként nem néz ki rosszul, de a helyedben meggondolnám és kipróbálnám előtte a steel-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest