Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Geradossz
üzenetére
Elkerülte a figyelmedet, hogy én is azt javasoltam, menj el minél több versenyre. Azt is leírtam, hogy az otthoni 40-45 pontos átlagod egy versenyen nem lesz több 30-35-nél, ami borzasztóan karcsú. Nem arról van szó, hogy egy hónap után sok-e a 35 nyíl, vagy kevés a szimpla kiszállós 501-hez. A versenyeken való eredményes szerepléshez tartom kevésnek, de minden bizonnyal lesz az még jóval kevesebb is.

Hidd el, van értelme a 170-nek, rendszeresen játszunk olyat is a klubban. Valóban a dupla kiszállós játékban fontosabb a kerekítés, de arra is készülni kell, mert az amatőr versenyeken csak a selejtezők és a középdöntők szimpla kiszállósak.
1992-1993-óta dartsozom, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy a fél éve használt Power 8Zero nyilaim ideálisak. Jobb lenne egy kicsit orrnehezebb, mert így meg kell magamat erőszakolni ahhoz, hogy ne lógjanak a becsapódáskor. Később engedem el, mint kellene.
Még valami: otthon, egyedül, hozzáértő sporttárs segítsége nélkül nagyon nehéz fejlődni. Berögzülhetnek olyan fals mozdulatok, amikről kínkeservesen lehet majd leszokni. Éppen ettől szenvedek én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest