Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dik

őstag

válasz FeZ... #7406 üzenetére

Össze kell nyomni azt a marhaságot mint kiderül, de úgy majd betojik az ember neki akkor szétjön. Egy fékcső darabka lett a belsejébe téve 2k műanyag rasztóval beleragasztva. Jobbat hirtelen nem tudtunk kitalálni. De kb. akkor egyet értünk úgy látom. :) Ez már fél siker. Meddig bírja meg majd elválik... (Majd küldök egy motor és alváz számot mailben ha nem feledem és majd mondj már egy gyári új árat erre a levegőszűrő ház fedélre had kapjak sokkot.)
    A gázolaj szűrő cserénél most kivételesen leszívtam a tartályból a gázolajat és kitakarítottam kár volt mert semmi nem volt az alján és utánna persze levegős lett. Néhány gyujtás le és fel majd indítás és leáll és így tovább mire észheztért egyszer csak. Majd most este indltam volna haza indul szépen majd alapjáraton jár a gép és egyszer csak leállt megint. Remélem az utolsó kis buborék volt benne. Utánna szépen jött haza. Eddig nem ürítettem le a tartáylt és ilyen nem is volt. Szóval többet sem fogom leüríteni nem ér annyit...
    Na meg ezt a nyavajás pollen szűrűt, hogy a jó égbe lehet beletenni normálisan?
    Tavaly egy jó órás szórakozás után sikerült egy aktív szenessel, de most nem kaptam olyat csak simát és ez nem olyan merev és persze a felső nem ment a helyére majd felmérgelt és beletoltam azt ott egye meg a fene egy vicc kategória. Hanyat homlok kitekeredve és betekedve kinlódás a köbön. Biztosan össze nyomorodott ez a szemét, de nem érdekel a szakszervízben sem tudták ezt a simát jól beletenni, de már értem miért...
    Magyarul egy kalap sz.. ez az egész. Több francia nem lesz ezek ahogy mennek előre az időben úgy nem tudnak már autót csinálni(ja persze a többi sem). De értem én ne mókold otthon vidd szervízbe vagy vegyél újat, de az a baj sokhelyen azok sem tudjk jól megcsinálni ökör összegért pedig egy szakszervíztől nem ezt várja az ember...

Új hozzászólás Aktív témák