- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Peugeot / Citroën / DS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ezt nem tudtam..Nem hallottam még.
Nekem a castrol-t ajánlotta egy jó ismerősöm,akinek autósboltja van.
Tőle vettem elég jó áron.Igaz,dízelbe való volt,de azt mondta nem gond a benzinesbe dízel olaj,fordítva már gáz.Nekem is ilyen méretű gumi van rajta.
Gyárilag. Nem tudom miért amikor méretre vmivel nagyobb kocsi a többi peugeot-tól.. ?
Én tavaly vettem (Figyelj!Minden szavam igaz!) 4db semperit-et 12eFt-ért. 90%-osak,téli gumi.
A gumis barátom rakta fel és csak annyit mondott,hogy iggen jól jártam.Nem öreg,nem szálszakadt,nagyon jó gumi.
Egy ismerősömtől vettem,akitől 2éve 2db yokohama szintén 90%-os gumit 7eFt-ért vettem. :-)
Szintén a gumis barátom tette fel és a véleménye ugyanaz volt.
Ha Hatvanhoz közel laksz,intézek neked,garanciával.. De ezek használt gumik,állapotuk kitűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged