Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Az a fury/vigor, bizonyos skillekhez az kell. Skillek használata közben (gyakás elsősorban) töltődik.
Egyébként meg aki nyávog , azokat nem értem. MMORPG sárcok! Nem egyedül kell gyilkolni, mert úgy valóban piszok nehéz, főleg később a magasabb szinteken. Tessék partizni amennyit csak lehet! Mindenhol akadnak játékosok, egy-egy küldetés erejéig össze lehet állni akárkivel, tökmindegy milyen nyelvet beszél (egyébként egy 160fős magyar klánban vagyok Searyna karakterrel - Euphoria klán, ha valakit érdekel Oracle szerver). Én jelenleg egy hamarosan 45-ös szintű elf priest-tel nyomulok. Az elején talán a ezzel a karival a legnehezebb játszani. De egyrészt meg kell tanulni játszani, a megfelelő trükkötket, stb, másrészt meg partiiii ezerrel
A tört szerót én baromságnak tartom, 10-20 pingek ellenére is. Nem nyújt kihívást az, hogy percenként lépek szintet, és megvan minden cucc... így nagyon hamar unalmassá válik a játék. De ahogy nimrod mondta: tesztelni tényleg jó lehet bizonyos dolgokat (skillek, stb), bár én inkább kérdezek nagyobb szintű játékostársaimtól
Egyébként én is Archlord után kezdtem ezt a játékot, hát az biztos, hogy ég és föld a különbség. Szerintem ez a játék jelenleg a top1, minden tekintetben - az ingyenes morpg-k közt. Itt tényleg mindenre gondoltak a fejlesztők. Komolyan mondom, eddig idegesítő hibát nem találtam benne, pedig játszok már vagy 2 hónapja. Hát ha még megvalósítják a többit is, amit terveznek... egyedül a magas ping zavaró néha, de hát számolni kell vele és kész, nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest