Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whiz

aktív tag

válasz <cafat> #41 üzenetére

Az a fury/vigor, bizonyos skillekhez az kell. Skillek használata közben (gyakás elsősorban) töltődik.
    Egyébként meg aki nyávog , azokat nem értem. MMORPG sárcok! Nem egyedül kell gyilkolni, mert úgy valóban piszok nehéz, főleg később a magasabb szinteken. Tessék partizni amennyit csak lehet! Mindenhol akadnak játékosok, egy-egy küldetés erejéig össze lehet állni akárkivel, tökmindegy milyen nyelvet beszél (egyébként egy 160fős magyar klánban vagyok Searyna karakterrel - Euphoria klán, ha valakit érdekel Oracle szerver). Én jelenleg egy hamarosan 45-ös szintű elf priest-tel nyomulok. Az elején talán a ezzel a karival a legnehezebb játszani. De egyrészt meg kell tanulni játszani, a megfelelő trükkötket, stb, másrészt meg partiiii ezerrel :)
    A tört szerót én baromságnak tartom, 10-20 pingek ellenére is. Nem nyújt kihívást az, hogy percenként lépek szintet, és megvan minden cucc... így nagyon hamar unalmassá válik a játék. De ahogy nimrod mondta: tesztelni tényleg jó lehet bizonyos dolgokat (skillek, stb), bár én inkább kérdezek nagyobb szintű játékostársaimtól :)
    Egyébként én is Archlord után kezdtem ezt a játékot, hát az biztos, hogy ég és föld a különbség. Szerintem ez a játék jelenleg a top1, minden tekintetben - az ingyenes morpg-k közt. Itt tényleg mindenre gondoltak a fejlesztők. Komolyan mondom, eddig idegesítő hibát nem találtam benne, pedig játszok már vagy 2 hónapja. Hát ha még megvalósítják a többit is, amit terveznek... egyedül a magas ping zavaró néha, de hát számolni kell vele és kész, nem vészes.

Új hozzászólás Aktív témák