Hirdetés
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
AData MyFlash PD4 (avagy A-Data My Flash PD-4 -a keresők kedvéért) Pendrive problem.
A drive a következőket produkálta: Megformázva (FORMAT XP alól FAT v. FAT32) és MP3 file-okat ráírva az első használatkor máris invalid tartalmat találtam rajta. Egy Daewoo autórádióhoz vettem volna, ami lejátszik SD kártyát és USB-s pendrive-ot is. (Eredetileg inkább SD kártyát akartam venni, de az jóval drágább volt!)
Tehát először az autórádióra (AGC 5280) gyanakodtam, de más kártyákkal és PenDrive-okkal nem volt semmi baja. Ekkor inkompatibilitásra gondoltam, de előbb le akartam törölni az elromlott tartalmat. Ami persze nem ment. SCANDISK. Továbbra sem ment a DELETE. -> FORMAT. Majd MP3 file-ok újbóli felírása. Egy gyors SCANDISK ellenőrzésképp... És a teljes tartalom máris megsemmisült! Ezt eljátszottam párszor FAT és FAT32 alatt is, mert nem hittem a szememnek. Próbáltam másolni Total Commanderrel, az ugyan sokkal lassabban ment, de jobb nem lett a végeredmény. Innen már egyértelmű volt, hogy a PenDrive hibája, de nem adtam fel. (Beszéltem olyan munkatársammal, aki hasonló, PD-2-es drive-ot vett és egyből vitte is vissza gariba ugyanilyen tüneteknél.) És a dolog, úgy tűnik, megoldódott a következőtől /Command prompt/:
FORMAT F: /FS:FAT /V:MYFLASH_1GB /A:64K (Problem solved!)
-a lényeg természetesen az utolsó paraméter. Amíg ez kisebb volt, produkálta a hibát, itt már nem. Fokozatosan emeltem, feljebb még nem próbáltam ki. Azért írom ezt ide, hátha segít valaki másnak, akit szintén az őrületbe tud kergetni az ilyesmi. (De ha valaki tudja a dolog okát/magyarázatát, azt is szívesen elolvasnám, csak küldje el e-mail-ben is, mert mostanság ritkán járok erre. THX.)
Home: [link]
Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Új Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX) HDD
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest