Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
AData MyFlash PD4 (avagy A-Data My Flash PD-4 -a keresők kedvéért) Pendrive problem.
A drive a következőket produkálta: Megformázva (FORMAT XP alól FAT v. FAT32) és MP3 file-okat ráírva az első használatkor máris invalid tartalmat találtam rajta. Egy Daewoo autórádióhoz vettem volna, ami lejátszik SD kártyát és USB-s pendrive-ot is. (Eredetileg inkább SD kártyát akartam venni, de az jóval drágább volt!)
Tehát először az autórádióra (AGC 5280) gyanakodtam, de más kártyákkal és PenDrive-okkal nem volt semmi baja. Ekkor inkompatibilitásra gondoltam, de előbb le akartam törölni az elromlott tartalmat. Ami persze nem ment. SCANDISK. Továbbra sem ment a DELETE. -> FORMAT. Majd MP3 file-ok újbóli felírása. Egy gyors SCANDISK ellenőrzésképp... És a teljes tartalom máris megsemmisült! Ezt eljátszottam párszor FAT és FAT32 alatt is, mert nem hittem a szememnek. Próbáltam másolni Total Commanderrel, az ugyan sokkal lassabban ment, de jobb nem lett a végeredmény. Innen már egyértelmű volt, hogy a PenDrive hibája, de nem adtam fel. (Beszéltem olyan munkatársammal, aki hasonló, PD-2-es drive-ot vett és egyből vitte is vissza gariba ugyanilyen tüneteknél.) És a dolog, úgy tűnik, megoldódott a következőtől /Command prompt/:
FORMAT F: /FS:FAT /V:MYFLASH_1GB /A:64K (Problem solved!)
-a lényeg természetesen az utolsó paraméter. Amíg ez kisebb volt, produkálta a hibát, itt már nem. Fokozatosan emeltem, feljebb még nem próbáltam ki. Azért írom ezt ide, hátha segít valaki másnak, akit szintén az őrületbe tud kergetni az ilyesmi. (De ha valaki tudja a dolog okát/magyarázatát, azt is szívesen elolvasnám, csak küldje el e-mail-ben is, mert mostanság ritkán járok erre. THX.)
Home: [link]
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- SkyShowtime
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest