- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Szép napot!
Mitől lehet, hogy ha a pen-t bedugom, néhány perc múlva forró lesz, led nem világít, és nem ismeri fel a gép, magyarán bekrapált?
1 hónapos, 512 MB, Toshiba a lelkem.Egy nagyokos ajánlotta, budaörsi Auchan, sajnos a nevét nem tudom, egy szőrős szemüveges 20 év körüli, hogy Kingston helyett azt vegyem, mert "tudja maga, mi egy Toshiba, mi, egy toshiba, hát hogyne, hát tudja mi az"?
ANYÁD, az; na ezért szoktam legalább 1 hónapig kérdezősködni, olvasni 4 féle fórumon, portálon is, akár ha 500 Ft értékben vásárolok.Belenyomjam a szájába a döglött pendrivet, ha legközelebb viszont látom?
Mondjuk én meg naiv voltam...
választanom kellett, ez meg olyan átszellemülten javasolta a Toshibát, ő is olyat vett.
nem szabad egy márkában gondolkozni, mondván az összes terméke egyformán, és örökké kitűnő lesz.Azért, mert egy márka neves, és van 1-2 cool terméke, a többiben lehet szar. (Pl Samsungnál mikróhullámúja jó sütő, mobilból kösz, 1 napot bír ki az akksija és sgh r210 egy visszamaradt volt kortársaihoz, DVd írót is másból vennék.)
Persze hibás szériák, darabok mindenütt lehetnek.egy ismertebb webbolton nem láttam T. pendrivet, talán nem hiába.

De mitől döglött be? Nem érte nedvesség, kupak rajta volt használaton kivül, nem dugdostam fém tárgyakat a csatiba.
Még a biztonságos leválasztásra (Xp) is mindig ügyeltem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk én meg naiv voltam...
választanom kellett, ez meg olyan átszellemülten javasolta a Toshibát, ő is olyat vett.