Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Szép napot!
Mitől lehet, hogy ha a pen-t bedugom, néhány perc múlva forró lesz, led nem világít, és nem ismeri fel a gép, magyarán bekrapált?
1 hónapos, 512 MB, Toshiba a lelkem.Egy nagyokos ajánlotta, budaörsi Auchan, sajnos a nevét nem tudom, egy szőrős szemüveges 20 év körüli, hogy Kingston helyett azt vegyem, mert "tudja maga, mi egy Toshiba, mi, egy toshiba, hát hogyne, hát tudja mi az"?
ANYÁD, az; na ezért szoktam legalább 1 hónapig kérdezősködni, olvasni 4 féle fórumon, portálon is, akár ha 500 Ft értékben vásárolok.Belenyomjam a szájába a döglött pendrivet, ha legközelebb viszont látom?
Mondjuk én meg naiv voltam...
választanom kellett, ez meg olyan átszellemülten javasolta a Toshibát, ő is olyat vett.
nem szabad egy márkában gondolkozni, mondván az összes terméke egyformán, és örökké kitűnő lesz.Azért, mert egy márka neves, és van 1-2 cool terméke, a többiben lehet szar. (Pl Samsungnál mikróhullámúja jó sütő, mobilból kösz, 1 napot bír ki az akksija és sgh r210 egy visszamaradt volt kortársaihoz, DVd írót is másból vennék.)
Persze hibás szériák, darabok mindenütt lehetnek.egy ismertebb webbolton nem láttam T. pendrivet, talán nem hiába.

De mitől döglött be? Nem érte nedvesség, kupak rajta volt használaton kivül, nem dugdostam fém tárgyakat a csatiba.
Még a biztonságos leválasztásra (Xp) is mindig ügyeltem.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- Western Digital GREEN 2.5 480GB SSD SATA3 (WDS480G3G0A) 3db
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk én meg naiv voltam...
választanom kellett, ez meg olyan átszellemülten javasolta a Toshibát, ő is olyat vett.