Hirdetés
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
Üdv! Remélem tud nekem valaki segíteni. Nemrég vettem egy Kingston DTI/1GB-os pendrive-ot, és win98se alatt kéne használnom a nap 1/3ad részében. Letöltöttem hozzá a drivert a Kingstontól (DTI.EXE), külön megnéztem, hogy nem a speckó driver kell neki, hanem ez. A gond viszont az, hogy úgy tűnik nem fejeződik be a telepítés, hibaüzenetet nem ír ki, de a ReadMe szerint ahol a driver van, ott csak 2 db 0 bájtos .inf fájl van, meg egy .exe. Újraindítás után felismeri a pendrive-ot, de keresi hozzá a drivert. Egy ismerősöm azt mondta, hogy több pendrive driverjei összeakadhatnak, előzőleg egy Lexar 128MBos pent használtam, de annak csak sima .sys meg .inf fájljai voltak, telepítőcsomagja nem. Lehet az előző pendrive driverje a probléma, és ha igen, hogy lehet teljesen lepucolni egy ilyet? Találkozott már valaki ilyennel?
Válaszokat köszi!
NT
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Gitáros topic
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest