Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Nem az új pendrive vásárlás a gond. Inkább azt próbálom megérteni, hogy tényleg a pendrive-ban van a hiba, vagy sem. Mert ha nem, akkor egy másik pendrive is ugyanúgy hibázni fog lejátszás során, mint a mostani. Én hajlamos vagyok hinni a teszt programoknak, hiszen mi más tudná megmutatni hogy jó, vagy nem egy adott pendrive, mint a hiba kereső programok.
Mondom, valamiért van egy olyan érzésem, hogy a pc-ről való felmásolás során került bele a zenékbe a hiba. Tudom hülye gondolat, de talán ha másolás közben megnyitok, bezárok, használok más programokat akkor az abban a pillanatban másolt fájlban valahogy hibát generál. De lehet én vagyok csak így ezzel a gondolattal. -
dethroner
veterán
válasz
King Unique #5300 üzenetére
-
dethroner
veterán
válasz
King Unique #5305 üzenetére
-
dethroner
veterán
válasz
Ciccuka #5302 üzenetére
A gépem alkatrészei ott látszanak az adataimnál. Mondom fura, hogy a tesztek során nem talál hibát, de a felmásolás során meg hiba lesz. Ha tápellátás gond lenne, akkor a teszt alatt kéne látszani, hiszen a teszt az órák alatt megy le, a zenék másolása max néhány perc szokott lenni. A teszt alatt bőven lenne alkalom hogy bármi bug előjöjjön. Franc se érti
-
dethroner
veterán
válasz
King Unique #5300 üzenetére
Mondom, hibázik a lejátszás a kocsiban és pc-n is. Windows saját tesztelője nem talált hibát, ahogy az IM-Magic Partition, aztán a javasolt Check Flash sem. Nincs hiba a pendrive-on. Most még lefuttatom a többi javasolt programot is, de eddig semmi nem utal hibára, csak a hibás lejátszás. Van egy hülye megérzésem, de mivel nincs eddig más magyarázat, megkérdezem. Szóval, az okozhat ilyen hibát, hogy amíg a pc-ről a pendrive másolom a zenéket, közben másra is használom a gépet? Pl hosszú perceken át folyamatosan másol a pendrive-ra, én eközben youtube-ot nézek, más zenékbe hallgatok bele, stb. Szóval lehet ennek bármi befolyása a másolásra?
10 éves a pendrive igen, és ezért is tesztelem, hogy a hiba ebben van, akkor cserélem. De ha minden program szerint hibátlan, akkor miért?
-
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Autó fejegységhez csatlakoztatott pendrive-al kapcsolatban lenne kérdésem. Időnként cserélgetem a rajta lévő zenéket. Azt tapasztalom, hogy néhány dalban hibázik a lejátszás. Ugrik, ugrál, néha mintha bakelit lenne, máskor csak digitális csippanásszerű hibák. A forrásfájl teljesen hiba mentes, pc-n tartom, abba belehallgatva hibátlan. A pendrive-on lévő tartalomban van hiba, mert ha a hibás dalt visszaléptetem, a hiba ugyanúgy, ugyanott jelentkezik. Több dalnál is, és ha újakat rakok rá, ugyanúgy lesznek hibás dalok.
Két dologra tudok gondolni. 1: a másolás során történik valami, ami a hibát okozza. 2: a pendrive-on vannak hibás szektorok.
Van olyan program szerintetek, amivel meg lehet bizonyosodni arról, hogy mi okozza a hibát?Azt még leírom, hogy a pendrive és a fejegység közel 10 éve szépen megvannak, a hibák csak az elmúlt néhány hónapban kezdtek megjelenni.
-
dethroner
veterán
Boot közben ugye adott a lehetőség, ha azt akarom hogy a program töltődjön be, akkor kell enter-t nyomni, ha meg inkább mégis a telepített oprendszert indítanám akkor nyomjak N-t. És nem hajlandó betölteni a programot, bármit csinálok. Csak és kizárólag az N amire reagál, és betölti a windows-t.
-
dethroner
veterán
Nincs valakinek ötlete, miért nem megy a gparted live?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy pendrive, ami egyik napról a másikra írásvédett lett. Formázni se lehet, próbáltam Partition Wizard-al is, semmi eredmény. Avg szerint vírus sincs rajta. Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest