Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Update:
A UPS futár pénteken (03.02.) elvitte a pendrive-ot Csehországba az ottani SanDisk központba. Folyamatosan kaptam e-mailt a beérkezésről és a vizsgálat kezdetéről, majd tegnap (03.07.) kaptam az utolsó e-mailt, amiben írták, hogy feladták az új csere pendrive-ot szintén UPS futárral, amit ma (03.08.) kézhez is kaptam, mert 1 napos!!! szállítással adták fel. Egy teljesen úgy, gyári csomagolású pendrive-ot kaptam, ami egy nagy A4-es mappa méretű karton csomagban volt, ezen belül egy bubis borítékban az új, gyári pendrive. Kaptam hozzá új számlát is, amit szintén ők állítottak ki (pontosabban a dublini központ).Le a kalappal a SanDisk-esek előtt!!! 6 nap alatt megjárta (hétvégével együtt) a pendrive oda-vissza. Nekem csak a boríték és a UPS-es címke kinyomtatása került pénzbe, háztól-házig biztosították szó nélkül a szállítást, 1 napos szállítási időkkel.

Új hozzászólás Aktív témák
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest