Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Valóban, normál esetben nem volna szabad ilyennek jelentkeznie, viszont ahogy roller0123 kolléga jelezte nála is ugyanennél a modellnél ugyanez a probléma jelentkezett miután lefutott a CrystalDiskMark. Én már több microsd kártyát és pendrive-ot, sőt SSD-t is teszteltem vele, eddig probléma nélkül, de azért az érdekes, hogy ugyanannál a modellnél ugyanúgy ugyanaz a hiba jött elő. Lehet kifogtunk egy hibás szériát.
Egyébként így, hogy Sincerity-től rendeltem az itthonihoz képest 1 helyett 5 év gari jár a pendrive-ra és persze fele annyiba került, mintha itthon vettem volna meg.
RMA ügyintézésnek pedig nagyon örülök, ennél korrektebb céggel eddig csak egyel találkoztam (NZXT). Amikor panel program során a kedves munkások lenyúzták az 1 hónapos NZXT S340-es gépházam oldalát és kérdeztem NZXT supporttól, hogy hol tudnék új oldallemezt venni, ők ingyen és bérmentve küldtek egyet Los Angelesből. Amikor ez megérkezett és kibontottam sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy az 1 - 1,5 mm-es lemez sarka a szállítás során visszahajlott. Erre mikor ezt közöltem velük és képekkel is illusztráltam, küldtek egy másikat, szintén teljesen ingyen (holott nem vártam el tőlük, nem is mertem volna kérni sem), ami már jó is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest