Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Megoldódott. Rufus-al megformáztam MBR bios/uefi + large FAT32-re, 32k-s klaszter mérettel, és a pendrive életre kelt a tv-ben is.
Köszönöm mindenkinek aki hozzájárult!
-
qfm
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A plusz partíciót letöröltem még az elején, és a teljes területtel kezdtem dolgozni. Én is erre tippeltem először.
-
qfm
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Korábban ugyanezzel a pendrivval gyári 64gb-os (egy partíciós) formázással használtam. Tehát a tv tudta, csak valamilyen formázási különbség volt. Hogy mi volt gyárilag azt nem tudom, mivel fel se merült bennem, hogy ennyire buta a TV, így nem jegyzeteltem. Ezért írtam, hogy segítség lenne, ha valaki tudná. Diskpart volt, lemezkezelős formázás volt, windowsos formázás volt. Egyedül a FAT32 konverziót nem próbáltam még, ami említve lett, az megy most. A tv topicjába szívesen mennék, de a tvt párom kapta régen, címke nincs rajta, típusszámot sehol nem ír ki, így a fogalmam sincs családba tartozik. Ezért nem néztem meg a gyári leírást sem, hogy mi baja lehet. Most még fut a FAT32 konverzió, ha úgy sem megy, rakok be lemezkezelős képet. Írtam, hogy próbáltam több partíció méretet, nem ugyanazt próbálgatom. Ki is dobtam róla a korábbiakat, újakat hoztam létre, egyszerre 1-et, kettőt, egész területre, és rész területre is. Hamarosan kiderül, hogy a FAT32 elhozza-e a csodát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Óra topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest