Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston Datatraveller Max pendrive-ot, 512 Gb-os méretben, megbízható boltból. Ugye azzal reklámozzák, hogy 800-1000 Mb/s adatátviteli sebességre képes, és ami teszteket olvasgattam róla, azokban ha ennyire nem is, de azért elég szépen hasított.
A legelején még nálam is ment pár száz Mb/s sebességgel (néha), de kb egy hét után beállt egy stabil 35-60 Mb/s tempóra. Akkor is, ha van rajta 100 giga hely még, akkor is, ha nem lehet túlmelegedve, akkor is, ha ssd-ről másolok rá. Több porton próbáltam. Az egyéb hardvereim simán tudnák legalább a pár száz megás tempót hozni, attól nem függhet. És ugye az elején néha elég gyorsan is ment. Azóta viszont 100 fölé nem tudtam soha kergetni. Ja és nagy fájlokról beszélek, nem 10Kb-os vackokkal tesztelgetem.
Bármilyen tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest