Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
nagy csudaság történt velem. rufussal megformálgattam a kingston 64gb usb3 pendrájt, s azóta akárhogy izzadok, nem tudom életre kelteni ugyanazon a gépen. gépre rádugva az óra mellett megjelenik a kis usb ikon, de meghajtójel nem kerül hozzá. nézem lemezkezelőben, látszik a pendrive, a partíció is rajta, de vagy arra hivatkozik, hogy offline, vagy arra, hogy nem található a file, vagy arra, hogy írásvédett. minden rom programmal ganajkodtam rajta, írogatta, miegymás, de mégsem változik a helyzet.
ésakkor jön a varázslás. kihúzom a gépből, átdugom egy lenovo laptopba és működik.
sőt!
az asztali gépet bebootolom egy hirens cédével és ott is működik. most a vindóz összehányta magát, vagy mi a pusztulat lehet? gúgliztam, regediteltem, ugyanúgy a szopóág maradt.
valaki belefutott már ilyenbe? már végső elkeseredésemben egy üres ssdre felhúzom újra a vindózt, megnézni, hogy ott mi a pusztulat.
japersze egy ~15éves, s775ös hp brand gépről van szó, a pendráj se mai, szóval mindennek a torka véres.
valakinek ötlet esetleg, hogy mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Horgász topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest