Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
nagy csudaság történt velem. rufussal megformálgattam a kingston 64gb usb3 pendrájt, s azóta akárhogy izzadok, nem tudom életre kelteni ugyanazon a gépen. gépre rádugva az óra mellett megjelenik a kis usb ikon, de meghajtójel nem kerül hozzá. nézem lemezkezelőben, látszik a pendrive, a partíció is rajta, de vagy arra hivatkozik, hogy offline, vagy arra, hogy nem található a file, vagy arra, hogy írásvédett. minden rom programmal ganajkodtam rajta, írogatta, miegymás, de mégsem változik a helyzet.
ésakkor jön a varázslás. kihúzom a gépből, átdugom egy lenovo laptopba és működik.
sőt!
az asztali gépet bebootolom egy hirens cédével és ott is működik. most a vindóz összehányta magát, vagy mi a pusztulat lehet? gúgliztam, regediteltem, ugyanúgy a szopóág maradt.
valaki belefutott már ilyenbe? már végső elkeseredésemben egy üres ssdre felhúzom újra a vindózt, megnézni, hogy ott mi a pusztulat.
japersze egy ~15éves, s775ös hp brand gépről van szó, a pendráj se mai, szóval mindennek a torka véres.
valakinek ötlet esetleg, hogy mi történhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest