- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avelius
csendes tag
Hello
Segítésgeteket szeretném kérni mert én már nemtudok mit kezdeni a barátnőmnek ajándékba szánt pendrive al!2hete pénteken vettünk az euronics üzletben egy DPS color 8gb os pendrive ot !
Bedugtam azt kérte formázzuk letoltam fat32be gyorsal! ez jovolt! felismerte ment rámásoltam fájlokat ! eltünt rola minden! újra formáztam már mappát sem engedett létre hozni! teljes formázáskor meg kifagyott a felénél win 7 ultimate en formáztam amin kifagyott! meg előtte probáltuk xpn , suliban gépen, és a win7 notin. ! nem volt jo! itthon ment minden flottul! csajom elvitte suliban ott meg megint formázást kért!
Vissza vittem euronicsba kicserélték! adtak egy dobozos ugyan olyan újat!
Ma betette csajom a gépbe ! másolt rá ! kivette betette újra és kérte a formázást, áthoztam leformáztam gyorsa másoltam rá !biztonságosan eltávolítottam ! majd vissza és kérte ezis a fomrázást ! elinditottam a fomrázást fat32 és semmit nem állítottam el teljes 1,5 óra alatt csak a felénél van win7 en! :SVan valami megoldás mert már énsem tudom hogy mi legyen és a barátnőm is nagyon kivan hogy nincsen szerencséje a pendriveokkal!!
Légyszives segitsetek nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo Legion 5 pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs