Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
válasz
üzenetére
Istenem
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.
Érted bazdki. Ha van egy folytonos kékhalálod újrarakod a gépet. Az USB pendrive-t kérdeztem lehet e essetleg valamilyen módon újradeklarálni vagy bármi egy tök másik gépen, hogy utána a gépem felsimerje.
Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmagyarázom mégjobban. A gép tiltotta le gondolom valami túlfesz miatt mi után rádugtam a házon lévő USB-re ami ugye az alaplapba vezet az USB pines csatlakozáshoz. Na már most a gép nem akarja felismerni a pendrivet és nem az összes USB szar. 14 db USB portom van és azon kívül x db USB 2.0 pines csatlakozásom. Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza. De ettől még a többi USB működik.