Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány napja használtam a gépet, és közben be volt dugva a pendrive is. Ekkor jött egy áramszünet, de úgy, hogy elment, de egy pillanat múlva már jött is vissza. Hogy a gép tönkre ne menjen, a hosszabbító kikapcsológombjával áramtalanítottam, nehogy a sok áramingadozás tönkretegye a gépet. Amikor stabilizálódott a helyzet, bekapcsoltam. Semmi gond nem volt, minden jól ment, egyvalamit kivéve. A gépben maradt pendrive valószínűleg megdöglött. A következőket produkálja:
Bedugom, felismeri. A rajta lévő mappákat, állományokat látja, a mappákba bele is lehet lépni, de a fájlokat nem lehet megnyitni, mert általában nem történik semmi, vagy hibaüzenet jön. Ekkor úgy gondoltam, hogy inkább leformázom a pent, hátha úgy használható lesz. El is indítom a gyorsformázást, egy ideig csinálja, majd kiírja, hogy a formázást ismeretlen hiba miatt nem lehetett befejezni. Az állományok mind megmaradnak a drive-on. Ekkor kézzel próbáltam törölni őket, shift+del-lel, de erre sem hajlandó. Így most van egy pendrive-om, amin látszanak a fájlok, de sem megnyitni, sem pedig törölni nem lehet.
Tönkrement a pendrive? Mi ilyenkor a teendő? Mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Kingston FURY Renegade 2TB M.2 PCIe (SFYRD/2000G)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest