Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tizenkettő
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ!
"intenzíven és hosszabb távon eleve nem bírnak úgy, mint egy külső HDD" - persze, nem is azt vártam, de 1,5 hónap alatt kb 8-10 órányi anyag lett felvéve, és egyszer lejátszva. Olyan 20 órát mehetett összvissz a pendrive.
A H2testw teszt előtt formáztam a pendrive-ot, és úgy dobta ezt a hibát. Igaz, NTFS-re formáztam... De akkor újraformázom, és megnézem FAT32-vel is. És megnézem CheckFlash-sel is valszeg.
A gariztatás sem lenne gond, nincs rajta fontos adat, a gari meg friss. A fő gondom az, hogy az létezik, hogy a TV folyamatosan "pörgeti" a pendrive-ot? Mármint nem csak akkor, amikor felveszek/lejátszok, hanem amikor a tv be van kapcsolva? Mert az előbbi olyan heti 1-2 óra, az utóbbi meg heti ~30. És ha heti 30 órában, másodpercenként X alkalommal cseszteti a tévé a pendrive-ot azzal, hogy "most sincs semmi teendőd", akkor megértem, hogy mitől ment tönkre....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sí, sielés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs