Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tizenkettő
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a választ!
"intenzíven és hosszabb távon eleve nem bírnak úgy, mint egy külső HDD" - persze, nem is azt vártam, de 1,5 hónap alatt kb 8-10 órányi anyag lett felvéve, és egyszer lejátszva. Olyan 20 órát mehetett összvissz a pendrive.
A H2testw teszt előtt formáztam a pendrive-ot, és úgy dobta ezt a hibát. Igaz, NTFS-re formáztam... De akkor újraformázom, és megnézem FAT32-vel is. És megnézem CheckFlash-sel is valszeg.
A gariztatás sem lenne gond, nincs rajta fontos adat, a gari meg friss. A fő gondom az, hogy az létezik, hogy a TV folyamatosan "pörgeti" a pendrive-ot? Mármint nem csak akkor, amikor felveszek/lejátszok, hanem amikor a tv be van kapcsolva? Mert az előbbi olyan heti 1-2 óra, az utóbbi meg heti ~30. És ha heti 30 órában, másodpercenként X alkalommal cseszteti a tévé a pendrive-ot azzal, hogy "most sincs semmi teendőd", akkor megértem, hogy mitől ment tönkre....
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest