- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A szokásos probléma, illetve inkább figyelmetlenség, ha Windowsnál csak a sima fájlkezelős formázást próbáltad... Az alap, hogy ilyenkor a lemezkezelőt kellene nézni és ott bizonyára megvan a pendrive teljes tárolókapacitása. A fájlkezelő ilyenkor azért fals, mert az csak a meghajtóbetűjellel rendelkező köteteket jeleníti meg, de nem a teljes fizikai meghajtót.
(#3967) egymegegy1:
Ha a gyártó által lett beállítva CDFS a pendrive-on, akkor azt elvileg a gyártó saját szoftverével kellene megszüntetni. Találni ugyan pl. ilyen egyszerű módszereket is, de itt általában firmware szintű a CDFS, amit nem feltétlen lehet olyan könnyen eltávolítani. Inkább az előbbi módszer kell hozzá, amit az alábbi leírás alapján jól szemléltet pl. a Transcend pendrive-ok esetében. Aztán pl. egy videó is szemlélteti, hogy hogyan lehet egy ilyen USB drive-nál a firmware piszkálásával CDFS és egyéb dolgokat beállítani, avagy megszüntetni. Viszont, ha nem a pendrive gyártójától való a program, akkor annak használata eleve kockázatos! Valamint, ha nem a megfelelő vezérlőhöz és VID-PID azonosítóhoz valót használják, akkor könnyen téglásítani lehet vele a pendrive-ot! -
egymegegy1
tag
Sziasztok adott egy régi pendrivom ami gyárilag CDFS formátumban van gyárilag, windows vissza állító cd(pendrive) , tehát a windows 10- cd meghajtónak látja , így sajnos nem tudom formatláni sem törölni , a cél hogy fat 32-es formátumúra varázsoljam, próbáltam már Mini Tool Partition Wizard-al ,easy paint tool-al ,és számos formatáló programmal de nem ismereik fel a pendrivot. Kérlek segítsetek.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a pendrive-ra anno raktam valami programot, amivel egy laptop biosát reseteltem. Na most kéne a pendrive, formáztam, de a 4gb-ból csak 30mb-ot lát

Ez most mi? Lehet vele kezdeni valamit hogy ujra a régi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest