- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Üdv mindenkinek.
Problémám adódott egy 64Gb-os intenso speedline pendrive-val
Semmi sem hajlandó felismerni,se gép,se tv,nem látja a windows a kapacitását,formázni semilyen fájlrendszerbe nem engedi,rufussal is próbálkoztam.
Filmet néztem még a minap róla gond nélkül,aztán most másikat akartam felrakni rá,és egyszerűen nem akar működni.
Nem sűrűn volt formázva,sokat csak a fiókban poihent,nem szoktam filmnézésre sem használni,tehát nincs szétcseszve másolás/törlés,másolás/törlés használatával.Azon kívül,hogy sarokkal méregből teljes erőből szétzúzom és a kukába dobom van más lehetőség?
Windows driverek fent vannak,hiba nélkül futott eddig is,és mint írtam a tv sem ismeri fel,pedig abból lett kihúzva(kikapcsolt állapotban)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest