Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Üdv!
(A-data N005 16G NTFS, és ASUS E35M1-M a főszereplők.)
A frissen telepített win7-64 gépen semmilyen pen-driveot nem lehetett leválasztani, a tálcáról indítva azt írta h használatban van, a mappában jobbklikkel pedig nem volt leválasztás opció a pendriveokon. (kettővel próbáltam) (az A-DATA bootolható volt erről telepítettem, és aztán readyboost-ként is használtam amit később letiltottam a siker reményében)
Itt ajánlották az Unlocker-t. Első indításkor azt írta, nincs leíró. Később már talált futó folyamatokat amiket kilőttem illetve nem vagyok benne biztos hogy tényleg kilőttem, mert ezzel egyből magától becsukódott az unlocker ablaka. De továbbra se lehetett leválasztani.
Mióta unlockert használtam, nem férek hozzá a fájlokhoz ezen a pen-driveon, mert azt írta kíndóz őméltósága h nincs jogosultságom rá. És láss csodát, ugyanezt írta aztán egy másik win7-es és az XP-s gépen is.
Mit évő legyek? Egy probléma az eredeti gép windowsa, és most már maga a pen-drive is kell hogy hordozzon valamit. Utóbbi a nagyobb probléma. A formázást egyelőre elkerülném. A file-ok megvannak, látszanak, csak nem engedi olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest