- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
slam_i
csendes tag
ok sry,
törölheted a topikot ha akarod. -
Воланд
titán
Vagy a linkelt topicban, vagy pedig az Azonnali kérdések órája topicban tedd fel az adott témával kapcsolatos kérdéseidet.
-
slam_i
csendes tag
A 2. link az talán jogos lehet, de nem találtam a kérdésemre választ benne, igaz csak átfutottam , hisz itt vagy nekem te!
A kérdésem még mindig, hogy mik a tapasztalatok ezzel és ezzel, tehát jelen esetben az ntfs-el megformázott pendriveod mióta használod, mekkora az élettartalma.Attól félek, hogy ha megnézek mondjuk 30 filmet az ugye 30 formázás, akkor utána kuka. ...és 30al még keveset is mondtam, mondhatnék akár 1000ret is.
-
slam_i
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a topikokat, azonban nem nagyon találtam a témával kapcsolatban semmit.
Szeretnék a pendrive-ról nézni HD-s filmeket, azonban csak Fat32 és exfat-ot támogat. /Utóbbiról megmondom őszintén nincs tapasztalatom, csak azt tudom amit a wiki ír róla.
http://hu.wikipedia.org/wiki/ExFAT /Fat32-re a fájlméret ugye max 4G, ntfs-el meg csak trükközve lehet formázni,de lehet.
Vhol olvastam, hogy nem túl egészséges az usb-s eszközök ntfs-el való formázása,
erről szeretnék véleményeket és főleg tapasztalatokat.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest