Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
űáélkM
tag
Sikeresen oda és visszaértünk, úgyhogy köszi a segítséget.
-
atus
senior tag
Direkt kipróbáltam mielőtt beírtam volna, és működött... :P Elég beírni az ''apáczai''-t, de mindegy, akkor leírom. :)
Szóval kijössz a vasútállomás (főpályaudvar) kijáratán. Mész előrefele (körforgalomra vetítve), a második kereszteződésnél jobbra kanyarodsz a 6osra. A harmadik lámpánál jobbra fordulsz, átmész a felüljáron, és sokááááig mész egyenesen, ki egészen a városból. Amikor már jön a Pécs vége tábla, és látsz egy nagy elhagyatott FEMA nevű bevásárlóközpont-szerűséget, annak a kereszteződésében elkanyarodsz jobbra. Megint a harmadik elágazásban jobbra fordulsz, ahol sok busz jön-megy. :) Ott elindulsz befelé, és felkanyarodsz jobbra, hogy kikerüld a buszpályaudvar. Az a naaagy, sárgás, barnás, rozsdás, omladozó panelhalom pedig maga az Apáczai Csere János Gimnázium. Ahol egyébként jó édesanyám is tanít. :DDD -
űáélkM
tag
Ezúton üdvözlöm az összes pécsi PH!-zót, gyönyörű város és finom a fagyi.:))
(utóbbi időben 2x is voltam arra nyelvvizsga miatt, ez lesz a 3. egy éven belül, mellesleg ott születtem). -
űáélkM
tag
Atus, örök hálám, megvan, amikor néztem, még nem volt betöltve, még csak nem is töltötte, (56k-s modem átka):B.
-
atus
senior tag
-
űáélkM
tag
Valaki , aki pécsi vagy sokat volt ott, le tudná nekem írni, esetleg térképpel, hogy a vasútállomástól hogyan lehet az Apáczai Csetre János Gimnáziumhoz eljutni?
Sürgős lenne, szombaton ballagásra hívtak minket!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest