Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
De az se semmi, amit a szomszéd lépcsőházban lakó fazon csinált velem... vacakolt az autóm, alig tudtam vele hazajönni, gyors kerestem egy szabad helyet, hogy minél előbb leállítsam az autót. Nem figyeltem, hogy hová álltam.
Erre MÁSNAP (tehát 1 nap után) jött a fószer, kaputelefonon felcsörgetett, hogy ne álljak az Ő HELYÉRE, mert hogy ő 40 éve oda áll... mondom ez kész, nem szeretek telefonon-kaputelefonon társalogni, így hát kinyitottam az ablakot és frankon lekiabáltam (a fejét is), hogy tudtommal közterületi parkolóban nincs bérelt hely
Való igaz, akkor már láttam, hogy arra a helyre álltam be, ahová ő szokott, de könyörgöm, 1 napja állt ott az autóm, ráadásul MŰSZAKI HIBA MIATT. Ez az okostojás meg képes volt ilyenért zaklatni az otthonomban. Hiába mondtam neki, hogy csak átmenetileg álltam oda, mivel nem tudok odébbmenni a kocsival és hirtelen csak oda tudtam beállni, de ez őt nem érdekelte, csak mondta, hogy "akkor se álljon a helyemre!"
Oké, nekem is meg van a "megszokott" helyem a parkolóban, amikor szabad, oda szoktam letenni a verdát, de speciel az én helyemet lassan 3 hete foglalja egy szerintem szintén műszaki hibás autó, legalábbis nem mozdult azóta. De kit érdekel? Van rengeteg hely nálunk mindig a parkolóban, állok máshová...
Viszont én békés fazon vagyok, fogtam hát és SZAKADÓ ESŐBEN lementem a feleségemmel és áttoltuk az út másik felén egy szabad helyre a mozgásképtelen autót!
Féltem, hogy az az őrült manus nehogy valami kárt tegyen benne (mittudom én, megkarcolja, gumit leereszti, képes ilyesmire szerintem, a szeme sem áll jól...).
Jobb a békesség jeligével inkább én alázkodtam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest