- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pasatt14
csendes tag
hellosztok!nem tudotok valami távírányitó progit tv-hez mio p360-ra,válaszaitokat pü-be várom
-
Töltsd le a PHM Regedit nevű programot, majd annak segíytségével keresd meg az általad írt értéket és módosíts rajta "\StorageCard\[mappanév]" értékre -segítség, h. hogyan keress.
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Tud valaki olyan beállítást v. progit WM6-ra amely MP3 csengőhangot rendel a nevekhez a mem kártyáról (mert alapból a belső memóriából teszi a névjegyzékben)Valahol olvastam, hogy így kellene megcsinálni:
HKEY_CURRENT_USER - ControlPanel - SoundCategories - Ring - Directory = StorageCard és alkönyvtárCsak 1 picit láma vagyok hozzá és még nem tudom beállítani hogyan kell
HELP
-
Zsé2003
aktív tag
Azt hiszem sikerült megoldani a szar működését az MSN- nél. Egy újabb verziót kell feltenni, és elvileg működni fog...
-
ithomas
őstag
-
Bubu1
csendes tag
Ja,az egyedüli amit sikerült telepítenem,az 1 a HTC hivatalos oldaláról letöltött program:ezzel meg lehet változtatni az óra formáját és az ikonokat.Túl sok mindennel nem akarom megtömni,de ezt a keveset sem tudom feltelepíteni.Pedig 1-2 hét múlva megkapom I-GO-t,jó lenne,ha addígra már tudnék valamit,ne kelljen megküzdenem azzal is!Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bubu1
csendes tag
Arra gondolok,hogy valamelyik menüben kell engedélyezni a programok telepítését(ilyen funkció volt a Nokia N70-esemben).Bár lehet,hogy tévedek...
-
Bubu1
csendes tag
Igazából semmit nem hajlandó telepíteni,azt mondja,hogy "Ez nem kompatibilis Pocket Pc program".Amit fel szerettem volna tenni :"Névnapok és ünnepek 2008" és egy memóri a tisztító:" cleanregistry".
-
Bubu1
csendes tag
Sziasztok!Kezdő HTC Touch tulaj vagyok és segítségre lenne szükségem!Miért nem lehet telepíteni a letöltött PC Pocket programokat?
-
-
Borisz76
nagyúr
Hopp , csak most nézem...lehet rossz fórumba írtam
Bocsi.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni mert én a GPS-es kütyükhöz nem igazán értek de :
Ismerősöm hazajött Németországból és hozott egy Blaupunkt márkájú autós navigációs rendszert.A neve asszem : Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.3
Van az oldalában egy SD memkártya ( 2Gb ) és ez van rajta :
EuropeWest_v21.map
Az a gondja az illetőnek ,hogy MO térkép elég hiányos.
Szerettem volna neki segíteni de nem tudom leszedni sehonnan a frissítését ami asszem :
EuropeWest_v32.map néven fut.
Második gondom , hogy eredetileg az illető Bosznia-Hercegovinából származik és néha hazamegy akkor megint nem tudja használni.
Letölthető / beszerezhető esetleg KeletEurópa térkép ehhez a kütyühöz.Válaszokat PM-ben kérném.
Remélem akad akinek van ezzel a szerkezettel kapcsolatos tapasztalata/infója.
Bye és Köszönöm előre is. -
wfjo
csendes tag
hello!
Tudna valaki segiteni? van egy mio p360 asom egy program behalt rajta ujrainditgattam meg reseteltem de eltunt a magyar menu meg minden belole. Segitenetek, hogy lehetne elocsalni ? thx -
róland
veterán
Valami adatbázis-kezelő kellene PDA-ra. Ingyenes lehetőleg.
-
kymco
veterán
Ha tudna valaki ki tudna segíteni egy HP HW6915 CD lemezzel, megköszönném...
Ugyanis a használtan vetthez nem adtak -
koti78
csendes tag
Helloka mindenkinek!!!Lenne egy olyan problemám hogy mio 269 eredeti cdt vagy dvd t keresek.nem tom hogy a fenébe sikerült mindent letörölnöm rolla és most tök üres.SOS
Köszike -
kymco
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy HP HW6915-öt. WM5 van rajta, és nagyrészt telefonként használom...
A régi szimpla telómon volt hangparancsfeldolgozó rutinok, de itt eddig csak a microsoft voice command-ot találtam, de azt is csak a 2003 se verzióhoz.
Van használható, esetleg ingyen is elérhető hangparancskezelő wm5-re? -
Revell
csendes tag
Viktor0610 !
Köszönöm a segítséget, nincs még külső gps vevőm, mert ugy gondoltam, hogy ebben van belső
Te melyiket ajánlanád ehhez a géphez? ( Vario II )Kellemes Ünnepeket
Revell
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Na úgy néz ki megoldódott a dolog...
Reaktíválni kellett a hotmailes email címemet,mert több mint 120 napig nem léptem be.
Most szó nélkül felment...viszont az az érdekes,hogy a PC-s MSN meg vígan ment mindvégig... -
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Nekem pl még egyszer sem sikerült életet lehelnem a gyári MSN-be...
Jelszó+felh nevet elfogadja,feltesz 1-2 kérdést,majd kb 2 perc "homokóra" után kiírja hogy valszeg nem jó a netes térerőm...
És mindezt kiírta Wifivel használva kiváló jelerősség mellett! -
Revell:
Külső GPS-vevőd van?Csak mert a géped nem rendelkezik beépített GPS-vevővel.
Amennyiben van, a GPS-vevőt párosítsd össze az annak leírásában foglaltak szerint a PDA-val Bluetooth-kapcsolattal, majd az iGO -elvileg- automatikusan megtalálja.wrezox:
A gyári Pocket MSN nem jó? -
Revell
csendes tag
Sziasztok !
Teljesen beginner vagyok a Pda világban és a segítségeteket kérném!
Vettem egy MDA Vario II-t és nem tudom rajta használni az Igo navigációt azzal a hibaüzenettel, hogy nincs GPS jel. Én nem tudom beállítani, segítenétek nekem ebben?Köszi
Revell
-
wrezox
tag
Tudna valaki ajánlani egy jó msn programot WM5-re?
-
wrezox
tag
válasz
lalikapitany #64 üzenetére
Hard reset?
-
lalikapitany
csendes tag
Hali! Van 1 problémám amivel nem tudok mit kezdeni. A héten vettem 1 ASUS A696-t, ma reggel nekiültem felraktam a PCmre az ActivSync 4.5-t (Magyar verziót). Rádugtam a PDAt a gépre USB..n. Ekkor kiirja, h a kapcsolat létrejött, 1 külön ablakban pedig "a beállítások beolvasása" . 1,5 óra után kihuztam, újratelepítettem az ActivSyncet. Kikapcsoltam a tüzfalat és ugyanezt csinálja
. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi
-
wrezox
tag
[Alapelvek!!!
]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
wrezox
tag
Sziasztok! Programokat szeretnék felrakni a pda-mra, amit holnap veszek meg (FuSi C550) Aki ért a progikhoz, meg hogy milyen szabad és milyet nem az vegyen fel msn-re: wrezox@externet.hu vagy írjon pü-t!
Ezeket terveztem eddig:
[link]
- stdict_app
- install_fp6_ppcax_en
- WisBar Little 1.1
- tcpmp.pocketpc.0.72RC1
- Titkosito program
- Spb Weather 1.7.0
- Spb Pocket Plus 3.1.2
- Resco Radio 1.51
- Resco PhotoViewer 5
- Resco Keyboard Pro v4.35
- Resco Explorer 2005 5.42
- Pocket msn -
wrezox
tag
Hali!
Valaki tudna küldeni nekem, vagy tudna adni linket, ahonnan tudok leszedni programokat, játékokat stb. PDA-hoz?
(FuSi C550)
-
Zsé2003
aktív tag
Hahó!
Valaki használt már PS1 emulátort PDA-n?
-
-
Stavi
aktív tag
hali!
az én problémámra még nem tud senki megoldást?
olyan programot keresek wm5/wm6 alá, ami telefonálás közben csipogna mondjuk minden letelt 1 percben... az maga lenne a tökély, ha be is lehetne neki állítani, hogy mondjuk 55 másodpercenként csipogjon... Biztos létezik ilyen, de én még nem találkoztam vele...
próbáltam minden féleképp rákeresni, de nemtaláltam semmit -
róland
veterán
Jó programok vannak a PDAMánián: [link]
-
-
sirlujo
csendes tag
Hello!
Igazából én még vásárlás előtt állok, alapvetően két szoftver léte befolyásolja a döntésem:
1. van - e normális kompatibilis szótárprogram (angol) PDA-kra, (esetleg van olyan gép amin nem fut)?
2. tudtok -e esetleg olyan várostérképeket (elsősorban Dublin, de még ki tudja), amiken tömegközlekedési eszközök utvonalai is megjelennek? Gondolom normál IGO nem erre van kitalálva.
Ha van e téren tapasztalat és megosztjátok, azt nagyon megköszönném... -
Zsé2003
aktív tag
Használ valaki POCKET MECHANIK-ot? Az baj, hogy 2003-asat használok WM6-on?
-
Stavi
aktív tag
hali!
olyan programot keresek wm5/wm6 alá, ami telefonálás közben csipogna mondjuk minden letelt 1 percben... az maga lenne a tökély, ha be is lehetne neki állítani, hogy mondjuk 55 másodpercenként csipogjon... Biztos létezik ilyen, de én még nem találkoztam vele...
tudnátok nekem ilyet ajánlani?
köszönöm, üdvözlettel Stavi -
válasz
Avicularia #40 üzenetére
ok, de honnan szerzek rom frissítést? Mert amit leszedtem a hp oldaláról, az nem futott le, mert nem egyezik a nyelv
-
-X360X-
csendes tag
Windows-os PDA ra honnan tudok leszedni FULL játékokat? Mert mindenhol DEMO-k vannak...Illetve progik is érdekelnének...
-
Sziasztok!
Van egy HP rw6815-ös pdam, de sajna portugál win van rajta. Nem tudja valaki, hogy tudnék belőle magyart, vagy angolt csinálni?
-
-X360X-
csendes tag
A háttér csere volna nekem ami igazán kellene,de bárhová bemásolom a képet,akkor sem tudom háttérnek berakni....sehol nincs olyan menü hogy háttérnek betudjam rakni... Te hol tudod megváltoztatni a tiéden?
-
Peet210
őstag
Ha témafájlt szeretnál használni tölts le néhányat és másold be a My Documents\Templates könytárba majd a Today menönél állítsd be az adott témát.
Egyébként magát a hátteret is lehet változtatni nem kell feltétlen a témát lecserélni.
Op. rendszert pedig csak ROM frissítéssel tudsz cserélni. -
-X360X-
csendes tag
Hali mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy nemrég vettem egy ASUS A730 PDA-t. Leszeretném cserélni a háttérképet azaz az asztal témát,de nemtudom hogy hol lehet... A gépen WM 2003 SE 4.21.1088 verzió van... ( tényleg ezt hogy lehet újabb OP rendszerre cserélni? Ill van valahol ingyenes verziója a WM-nek? ).
Üdv.
-
-
MoOrgaN
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy MIO P560. Raktam fel rá progikat, de ahogy elindítom öket mindegyiknél ezt irja ki nekem.
"a program inditásához egy ismeretlen forrásból származó részprogramra van szüksége"
Mit kell most még elötte akkor tennem???
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
na az egy igen jó kis allinone gép. fekete színben különösen jól néz ki, az ujjlenyomatokat nem gyűjti nagyon?
képnézésre én resco photo viewer-t használok. -
cousin333
addikt
Üdv minden PDA tulajnak!
Kétféle ingyenes programot keresek WM6 oprendszerre:
1. Ami a Today képernyőre kiteszi az aktuális névnapokat (természetesen magyarul)
2. Ha létezik ilyesmi, akkor olyat, ami lecseréli/felváltja a gyári GSM szoftvert...Előre is köszönöm
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Én már láttam pár olyan skint, de mintha azt írták volna, hogy nem eég stabil
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudom használ e valaki Messengert WM6-on.
Az a problémám, hogy rendesen végigvittem a fiók beállítását. Működött is minden. De ha pl másnap fellépek, azt jelzi ki, hogy nincs senki bejelentkezve. PEDIG VAN!
És erre eddig egyedül az volt a megoldás, hogy újra végigvittem a fiókbeállítást...EZ MIÉRT VAN??? -
Elkértem kollégától a P3600-at.
Sz.tem megveszem tőle...
Tetszik, bár a WiFi-router titkosítását átkonfiguráltam az "ő" szájíze szerint, h. csatlakozzon, de a személyreszabhatósága mindent visz...
Feltettem a PocketCM-et, a bevitelhez, még szoknom kell a nyomkodást, meg a kiosztásokat is variálni kell kicsit. (Ehhez köszi a javaslatot!
)
Ami viszont extra jó, az a PocketContacts. Tiszta iPhone és villámgyors!
(A képnézőjük már nem az igazi, mert nem képes, csak úgy elindulni, ha az adott mappában található kép. A másik, h. nem konfigurálható.)
Most egy iPhone skint keresek még rá...
-
ithomas
őstag
Most kezdeném el használni a Skype-ot..
Beregisztráltam..minden ok,de amikor a beszélgetést lehetne tesztelni a beépített automatával,ami ügye elvileg visszamondja azt,amit én 10 mp alatt rámondok...Nos az nemigazán működik,mert nem hallok semmit.
Mi lehet a gond?
( Asus A696 - WM6.)
Van a WM6-ban alapból valami hangrögzítő progi,hogy megnézzem azzal müxik-e a mikrofon? -
rumos14
nagyúr
válasz
Avicularia #22 üzenetére
áá bakker most látom hogy az úrnak palmja van. bocs. ahhoz nem (sem) értek
a pda nálam már kizárólag a windows-os gépeket jelenti
-
baliii
senior tag
hello
egy son NR70V-m van palm os4-es rendzserrel, és arra lennék kiváncsi hogy mik a legjobb és leghasznosabb programok rá? (jatekok, medialejátszók, stb...)
elörre si köszönöm! -
ithomas
őstag
A 3.4-es NetFront már nem fagy?
Szerintetek Opea 8.65 vagy NetFront 3.4?Amúgy már készűl az Opera 9 for Mobile!
Szerintem az ütni fog mindent... -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
bocsi, akkor én értettem félre. szóval welcome to the wonderful world of windows mobile
tényleg érik a készülékvásárlás? -
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Nem. Olyan, mintha asztali PC-n Windowsban letennéd a tálcára. A program tovább fut, de te nem látod. Így gyorsítja a következő elérést. Cserébe tovább zabálja a memóriát és a prociidőt. Ami jó nagy hülyeség, ugye...
Legalábbis remélem ezt a választ vártad, és én értelmeztem jól a kérdést, rumos kolléga pedig félreértett, mert ahogy elnézem, ő az általa említett programra gondolt, te pedig általában a WinMobile ablakok jobb felső sarkában megjelenő x-re.
p
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
neeeem?
wgy világ dőlt össze bennem
csak vicc volt. szóval de, bezárja. amit még szeretek, az a kis lefelé mutató nyilacska az x/ok mellett, arra klikkelve legördülnek az épp futó programok, gyorsan lehet váltani, becsukni.
-
Zsé2003
aktív tag
MAgic Buttonnal meg vagyok elégedve. Az SPB plus jobban tetszett, de hát jobban ette a memóriát.
-
-
Zsé2003
aktív tag
És milyen internet böngészőt használtok?
Kipróbáltam mindent de nem igazán vagyok megelégedve egyikkel sem...Sok helyesn olvasom, hogy megjeleníti tökéletesen az oldalakat, de nekem nem
Igaz hogy 320X240 de hát ez az átlagos. Sok magyar oldalt szétszór.... -
törölt tag
A pocket plust azért is szeretem, mert kirakhatok ikonokat a desk-re, ami azért jelentősen segíti a gyors elérést. Főleg, ha netrádiót hallgatok. Játszom is néha rajta, de az excel-t és a pocket reader-t sokszor kell használnom, ráadásul az msn-t is a PDA-n használom, így az ikonokról gyorsan tudom indítani ezeket.
-
Zsé2003
aktív tag
Milyen programot használtok az alkalmazások bezárására? Ami nem foglal el oan sok memóriát...
-
Zsé2003
aktív tag
Sok oldalon látom, hogy fórumozók kérdezgetnek programokról, alkalmazásokról, operációs rendszerekről.
Arra gondoltam hogy miért ne legyen egy topic a programoknak?
Szóval Ha valakinek valami kérdése van élménye egy programmal, alkalmazással, játékkal, akkor osszuk meg egymással!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest