Aktív témák
-
chuleta
csendes tag
Makró programozás Pocket Excelben nincs
Ceruzaelemes PDA sincs ( amit manapság gyártanak / gyártottak ) az mind akksis. Most nézem 1 összehasonlítótáblázatot, valami ősöregHandspring volt benne AAA elemes. Vagy 1 még régebbi HP 200LX
, de ez már múzeumi darab.
Amilyen feladatot leírtál, az alapján szerintem bőven jó lenne egy érintőképernyős PDA, amennyiben gépen nem kell új tételeket felvinni. Ceruza nem annyira kicsi, gépre meg mehet valamilyen fólia és nem használódik el idő elött az LCD. Ha PDA - n kéne új tételeket felvinni, akkor itt jön képbe egy billentyűzettel felszerelt PDA. Ez szerintem azért is macerás mert hogy gépelsz rajta? Ölbe kell venni, vagy lerakni valahova, és nagyobb mint mondjuk egy érintőképernyős. Ebben az esetben szerintem nézz meg egy HP Jornada 720 - ast. Ez érintőképernyős is, meg bill. is van hozzá Apróneten hirdetik. ( kb . 40 )
Ja, ezt az 1 ujjas dolgot nem egészen értem, mert ha kell új tételeket felvinni, akkor már nem az, ha nem akkor meg Windowsban is egyszerűbb egerezni, mint billentyűzettel tabokkal odanavigálni a megfeleő controllhoz, nem?
Én még elgondolkoznék azon, hogy ha veszek 1 régi gépet, akkor mi van ha valami tönkremegy rajta ( akksi, vagy mittudomén ) , akkor mit csinálok? Mert már az elöbb említett 720 - ast Jornada - t sem gyártják! Akkor lehet hogy mehet a kukába, és írhatok rá újabb programot? Míg kb. ugyanennyiért boltban hozzá lehet jutni garanciális hsznált géphez, ami 1 évig még biztos jó lesz, utána még 1 darabig biztos lesz hozzá alkatrész.. ( gondolok itt akksira pl. , meg ha bármi van be lehet vinni szervízbe )
Én erre a feladatra C# - ot használnék, DataGrid - be az adatok, és olyan Excel - es lesz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged