Hirdetés
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Akciókamerák
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Nincs BT és sajnos SD kártyás
De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.
-
Az-X
őstag
Pl nem jöttem rá, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy beírok két várost és kiírja, hogy hol merre menjek, melyik úton. Olyat sikerült csak, hogy rákattintok két pontra és akkor aközött berajzol nekem egy utat. Amit aztán nézegethetek ráközelítésben, hogy hol merre kell kanyarogni. Meg olyanokat csinált, hogy elkezdek ráközelíteni, és egyszer csak eltűnik a térkép, csak a kijelölt pontok maradnak
-
Az-X
őstag
A téma adott. Elég egy magyarorság térkép, Bp és nagyobb városok utcaszintű kéne, sőt ha létezik olyan, nem lenne rossz ha házszámokat is tudna
GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest