Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
igo hungary
ez tuttira kircsi,uj,1xű azaz felhasznalo barat!
2003 se n tutira fut=)
mindenkinek csak ajanlani tudom!!! -
cherockee
aktív tag
hi
nemsokára lesz egy eladósorba került bontatlan vadi uj eredeti iGo 2005 magyarország, nem tudom hogy mikor érkezik, napokban. ha érdekel, a pda-m csak ezzel együtt tudtam megvenni, nélküle 25-30e-vel olcsóbb lenne. árban megegyezünk ha érdekel.
mailt irj, ritkán jutok fel forumra. -
movado
csendes tag
Köszi! Már le is töltöttem! Viszont a destinator europa térképeit nem tudom telepíteni. Csak a programot és Magyarország térképet. Amikor telepíteni próbálom kiírja: Ismeretlen processzor típus 2577 vagy OS(3421). Találkozott már valaki hasonlóval? Tudtok nekem segíteni?
-
svédcsepp
tag
Én kaptam aeromapot a PDAmhoz (nem demot) és mégse müködik rajta az utvonal tervezés. (GPS.el sem!!)
A Destinator utvonaltervező funkcióval ingyenes? Hol lehet beszerezni? -
movado
csendes tag
Nekem Horvát térképre lenne szükségem pda+gps-hez. Tud valaki segíteni?
-
Az-X
őstag
Nincs BT és sajnos SD kártyás
De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.
-
amargo
addikt
Bővebben: link
Destinátor, Útinfo, TomTom? Van még egy pár lehetőség. -
Az-X
őstag
Pl nem jöttem rá, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy beírok két várost és kiírja, hogy hol merre menjek, melyik úton. Olyat sikerült csak, hogy rákattintok két pontra és akkor aközött berajzol nekem egy utat. Amit aztán nézegethetek ráközelítésben, hogy hol merre kell kanyarogni. Meg olyanokat csinált, hogy elkezdek ráközelíteni, és egyszer csak eltűnik a térkép, csak a kijelölt pontok maradnak
-
Az-X
őstag
A téma adott. Elég egy magyarorság térkép, Bp és nagyobb városok utcaszintű kéne, sőt ha létezik olyan, nem lenne rossz ha házszámokat is tudna
GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Mac mini (2023 with M2)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged