- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! Van egy hatalmas problémám! A barátnőmnek vettem egy Pinnacle Systems PCTV USB 2.0 Tv tunner kártyát, de nem tudtam hogy a notebookjában nincs USB 2.0 port. Vettem egy PCMCIA kártyát ami USB 2.0 bemenet van. Ezzel minden tökéletesen mőködik kivéve a TV tunner. A tunnernek nincs külön tápja, az USB-n keresztül veszi az áramot.
Amikor rácsatlakoztatom a PCMCIA kártyára, akkor a windows kiirja hogy talált egy usb eszközt, elkezdi telepíteni majd kiirja hogy hiba lépett fel a telepités közben és nem telepíti fel.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma, esetleg hátha valakivel már előfordult ilyen.
Windows re-install megvolt de nem segített. Drivereket is probálgattam de semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest