Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
XP-600 megfelelő lenne ehhez? Egy videón a víz nem oldja a festékét. Talán a maratást is kiállná.
-
blikkk
csendes tag
Köszi!
Ismerem ezt az oldalt, nagyon macerás. Ez kb annyi idő mint a vasalás. Én valami solvent tintára gondoltam, beletölteni egy üres patronba, azt biztos nem kezdi ki a sav. Csak azt nem tudom milyen nyomtatónak bírja azt ki a feje, meg melyik gyártó melyik tintája alkalmas erre. -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Nyák lemezre szeretnék egyszerű, olcsó nyomtatóval nyomtatni. A mechanikai átalakítás nem probléma. A gond a festékkel van. Lemarja az erősen savas vasklorid oldat, amivel le kell maratni a fölösleges rezet. A festéket is leszedi. Az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomtatónak a patronjába lehet valami brutál festéket tenni, ami nem öli meg a fejet, és a sav se szedi le a nyomatot. Szín nem számít. Nyomtató, festék típusára lennék kíváncsi. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Photo Printer 1S Set
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- TSC TTP-244 PRO 203 dpi USB,RS-232 Címkenyomtató
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest