- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Androidos fejegységek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
XP-600 megfelelő lenne ehhez? Egy videón a víz nem oldja a festékét. Talán a maratást is kiállná.
-
blikkk
csendes tag
Köszi!
Ismerem ezt az oldalt, nagyon macerás. Ez kb annyi idő mint a vasalás. Én valami solvent tintára gondoltam, beletölteni egy üres patronba, azt biztos nem kezdi ki a sav. Csak azt nem tudom milyen nyomtatónak bírja azt ki a feje, meg melyik gyártó melyik tintája alkalmas erre. -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Nyák lemezre szeretnék egyszerű, olcsó nyomtatóval nyomtatni. A mechanikai átalakítás nem probléma. A gond a festékkel van. Lemarja az erősen savas vasklorid oldat, amivel le kell maratni a fölösleges rezet. A festéket is leszedi. Az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomtatónak a patronjába lehet valami brutál festéket tenni, ami nem öli meg a fejet, és a sav se szedi le a nyomatot. Szín nem számít. Nyomtató, festék típusára lennék kíváncsi. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest