- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
Meg osztom veletek eddigi keserű tapasztalataimat az online cv-kel kapcsolatban mutattam egykét fórumban, hogy milyen lett szinte mindenbe bele kötöttek ami létezik.Mikor mindent amit mondtak módosítást végrehajtottam akkor meg abba kötöttek bele hogy miért írtam át a nevemre a copyrigt felíratott.
Itt ebben az országban sajnos ilyesmire nincsenek felkészülve az emberek se a munkáltatók se az ilyesmire ezt vettem észre sajnos.
Itt nem szabad ezt a fajta önéletrajzot alkalmazni mert lehurrognak le néznek meg minden ilyesmi.
Úgy hogy elment a kedvem az egésztől örökre és meg utáltatták velem a webes dolgokat. -
vg
addikt
Szerinted egy IT cégnél nem menő egy saját domain rajta minden infóval? Neked nem lenne szimpatikus ha így jelentkezne valaki a cégedbe? De. Ráadásul kurva menő is. Szerinted hány álláskeresőnek van ilyesmi? Akinek van, az nem keres állást.
Amúgy tehetsz az oldaladra letölthető pdf meg minden egyéb formátumban önéletrajzot is. Én drukkolok, ne add fel..
-
vg
addikt
Szomorú olvasni amiket írtál... csak 1-2 tipp, vegyél a neved alapján egy .hu domain-t (mondjuk csak példa : kisjanostamas.hu, havonta kb 1000 forintért kapsz tárhellyel mindennel ami kell) és csinálj egy személyes weboldalt, tudod vcard resume oldalt. ITT van egy csomó példa. Ha ez kész, akkor csinálj egy LinkedIn profild, csináld meg azt is profin, keress IT cégeket, jelöld be őket, vagy az IT-s HR-es emberkéket... kb ennyi. Keresni fognak ha látják, hogy akarsz és tudsz is. Nem kell hülye önéletrajzokat papíron küldözgetni, lejárt lemez az már.
-
adax01
tag
Újra aktuális.
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Feruendios #28 üzenetére
En eppen a napokban lattam Facebookon a Szarnyas Fejvadasz oldalon, hogy IT szakembert keresnek, gorgetek lefele, erre annyit latok: Netto 110ezer HUF es legyen sajat kocsid plusz ugye jogsi...
Nevetseges, persze kereshetsz netto 600-700at is, ha rendelkezel 10 ev relevans tapasztalattal, plusz ertesz mindenhez egyszerre es 5 kezed van.... -
kraftxld
félisten
válasz
Lapajbacsi #24 üzenetére
Egy átlagos szervizes minimális tudással lehet az ember, az IT szakember elég bő témakör, és tényleg hiány van belőle.
-
adax01
tag
válasz
Lapajbacsi #25 üzenetére
Köszi.
Ja wordpress honlap készítést, szerkesztést is vállalnék. -
Lapajbacsi
aktív tag
Beírtam a keresőbe, hogy számítógép szerelő.
https://hu-hu.facebook.com/SzarnyasFejvadasz/posts/520038201433926
...és még van jó sok találat... remélem segítettem...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem nagyon értem. 5-10 éve varnyognak a sajtóban, hogy extrém IT-s hiány van. Mindenféle informatikai szakágban, minden szinten nagy hiány van. Az egyik legkeresettebb melós az IT-s, legyen az szerelő technikus, vagy éppen progmatos elit... és nem csak Magyarországon, hanem egész Európában... Az egyik legnagyobb munkaerőhiány vagy 10 éve az informatikában van. Akkor hogy lehet hogy valaki nem talál munkát?
-
adax01
tag
Elegem van a hitegetésből elegem van mindenből úgylátszik hogy a számítástechnika világába bekerűlni lehetetlen vagy csak úgy ha valaki saját boltot csinál vagy valahova kihalással lehet.
Nekem eddíg voltak terveim anbícvióim a honlapokkal kapcsolatba is mert szeretek új bolgokat kitalálni azttán meg látom hogy más meg csinálja azt amit én mutatok neki vagy ellopja.
Honlapkészítő helyekre se tudok bejutni mert nincs végzetségem meg ilyesmi hiábatudok új dolgokat kitalálni meg meg valósítani csak a hitegetés jön más nem , jeleg közmunkás vagyok és 50e ftért a szart túrom meg ilyesmi.
Hiába vannak vagy voltak terveim de már azok se érdekelnek mert úgylátom hogy ennek a társadalomnak szartúróként kellek és másra nem vagyok jó. -
adax01
tag
Up.
Megint aktuális. -
varga.tamas
tag
Nem azért, hogy megbántsak bárkit is, de ha 1 év alatt nem sikerült állást találni, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy rosszul csináltok valamit. Vagy az elvárások, vagy a hely nem megfelelő. Nem kell csillagászati fizetést várni és oda kell menni ahol a munka van. Én 200 km-t költöztem el a munka miatt.
-
adax01
tag
Up még mindíg aktuális .
-
törölt tag
Nagyon sok ilyesmit látni manapság, bár lenne a mi környékünkön is hasonló.
Szerintem nézz szét apróhirdetéses oldalkon is.
-
gonega
csendes tag
Még aktuális .
-
gonega
csendes tag
Up
-
gonega
csendes tag
Up
Még mindíg állást keresek. -
Kukumanó
csendes tag
Igen, van belőlük jó pár...sajnos.
De nagyon egyszerű, ki kell posztolni a ganéjnak a nevét (cégnevet)ide, meg mindenhová, hogy a leendő becsületes álláskereső, munkavállaló ezeket a mocskokat elkerülje.
Ha megfigyeled az álláskereső portálokon aki gyakran hirdet, (cég, multi, vagy maszek) az messziről kerülendő.
Ugyan ne mondja már nekem senki, ha annyira jó feltételeket biztosít egy munkaadó a munkavállalónak, akkor onnan a munkavállaló menekül ! ugyan már.
Meg azt se, hogy olyan nehéz megtalálni a megfelelő munkavállalót.
Ezek a disznó munkaadók vagy nem akarnak bejelenteni (aztán ha véletlenül lebetegszel ugrik a TB-d és a kórházba fizethetsz mint a vöcsök !!).
Vagy olcsó szar minimálbérért akar dolgoztatni bruttó 108-ért (netto 65), ami az emberi méltóságot erőteljesen a sárba tiporja, megalázza !!!
Arról már nem is beszélek, hogy kafetéria vagy utazási hozzájárulás stb.
Szóval retek egy helyzet van ebben a díszes országban, de ez mind a mindenkori kormány bűne !!
Csak ugatják a munkahelyteremtést, a valóságban pedig szarnak magasról mindenre !
Ez az ország a kizsákmányoló, nem a fejlett nyugati társadalom ! -
adax01
tag
Hát én sem kedvelem az ilyeneket, de az olyanokat sem akik azért keresnek embereket hogy tőltelék legyen az illető pl az ünnepek előtt vagy közben és utánna meg csá neki az újév első napján, csinálhat akár mekkora forgalmat akkor sem kell a továbbiakban.
Pedig ez a forgalom elég nagy volt.
Ez az én példám.
Én az ilyen embereket utálom de nagyon. -
Kukumanó
csendes tag
Egyébként van több ilyen cég akinek a honlap születése pillanatától fent van álláshirdetés.
Ez a legtutibb megoldás, mert ha aktuális ha nem a meghirdetett pozíció, tudnak "takarózni" azzal: Ó mi hirdetünk állást, tessék csak megnézni a honlapunkat !
Na ja, ezekből a cégekből köszi, de nem kérek !!!! Parasztvakítás az egész.
Mint pl. ezek is itt ni:
http://www.profiszerviz.hu/hu/karrier/ -
Kukumanó
csendes tag
-
gonega
csendes tag
up
-
gonega
csendes tag
Up.
-
gonega
csendes tag
Up.
-
McDog
aktív tag
Hirtelen:
http://www.qwerty.hu/news/news/12/allasajanlat.html
http://www.aqua.hu/allasajanlatok+ furán hangzik de Like-old a Facebook-on a potenciális boltokat, mert múltkor a PCX is keresett valakit, de másnál is volt, hogy ott keresett embert.
Sok sikert!
-
gonega
csendes tag
Up.
-
gonega
csendes tag
Számítógép szervizes összeszerelő és vagy eladói állást keresek azonnali kezdéssel hosszú távra Budapest területén.
(Otthon végzendő internetes munkát kínálgatók kíméljenek.)
Válaszokat várom ide a pü-be vagy az alábbi email címre.
Email: roloxmedia1@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest