- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Szerinted egy IT cégnél nem menő egy saját domain rajta minden infóval? Neked nem lenne szimpatikus ha így jelentkezne valaki a cégedbe? De. Ráadásul kurva menő is. Szerinted hány álláskeresőnek van ilyesmi? Akinek van, az nem keres állást.
Amúgy tehetsz az oldaladra letölthető pdf meg minden egyéb formátumban önéletrajzot is. Én drukkolok, ne add fel..
-
vg
addikt
Szomorú olvasni amiket írtál... csak 1-2 tipp, vegyél a neved alapján egy .hu domain-t (mondjuk csak példa : kisjanostamas.hu, havonta kb 1000 forintért kapsz tárhellyel mindennel ami kell) és csinálj egy személyes weboldalt, tudod vcard resume oldalt. ITT van egy csomó példa. Ha ez kész, akkor csinálj egy LinkedIn profild, csináld meg azt is profin, keress IT cégeket, jelöld be őket, vagy az IT-s HR-es emberkéket... kb ennyi. Keresni fognak ha látják, hogy akarsz és tudsz is. Nem kell hülye önéletrajzokat papíron küldözgetni, lejárt lemez az már.
-
varga.tamas
tag
Nem azért, hogy megbántsak bárkit is, de ha 1 év alatt nem sikerült állást találni, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy rosszul csináltok valamit. Vagy az elvárások, vagy a hely nem megfelelő. Nem kell csillagászati fizetést várni és oda kell menni ahol a munka van. Én 200 km-t költöztem el a munka miatt.
-
Kukumanó
csendes tag
Igen, van belőlük jó pár...sajnos.
De nagyon egyszerű, ki kell posztolni a ganéjnak a nevét (cégnevet)ide, meg mindenhová, hogy a leendő becsületes álláskereső, munkavállaló ezeket a mocskokat elkerülje.
Ha megfigyeled az álláskereső portálokon aki gyakran hirdet, (cég, multi, vagy maszek) az messziről kerülendő.
Ugyan ne mondja már nekem senki, ha annyira jó feltételeket biztosít egy munkaadó a munkavállalónak, akkor onnan a munkavállaló menekül ! ugyan már.
Meg azt se, hogy olyan nehéz megtalálni a megfelelő munkavállalót.
Ezek a disznó munkaadók vagy nem akarnak bejelenteni (aztán ha véletlenül lebetegszel ugrik a TB-d és a kórházba fizethetsz mint a vöcsök !!).
Vagy olcsó szar minimálbérért akar dolgoztatni bruttó 108-ért (netto 65), ami az emberi méltóságot erőteljesen a sárba tiporja, megalázza !!!
Arról már nem is beszélek, hogy kafetéria vagy utazási hozzájárulás stb.
Szóval retek egy helyzet van ebben a díszes országban, de ez mind a mindenkori kormány bűne !!
Csak ugatják a munkahelyteremtést, a valóságban pedig szarnak magasról mindenre !
Ez az ország a kizsákmányoló, nem a fejlett nyugati társadalom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest