Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kukumanó

csendes tag

válasz adax01 #10 üzenetére

Igen, van belőlük jó pár...sajnos.
    De nagyon egyszerű, ki kell posztolni a ganéjnak a nevét (cégnevet)ide, meg mindenhová, hogy a leendő becsületes álláskereső, munkavállaló ezeket a mocskokat elkerülje.
    Ha megfigyeled az álláskereső portálokon aki gyakran hirdet, (cég, multi, vagy maszek) az messziről kerülendő.
    Ugyan ne mondja már nekem senki, ha annyira jó feltételeket biztosít egy munkaadó a munkavállalónak, akkor onnan a munkavállaló menekül ! ugyan már.
    Meg azt se, hogy olyan nehéz megtalálni a megfelelő munkavállalót.
    Ezek a disznó munkaadók vagy nem akarnak bejelenteni (aztán ha véletlenül lebetegszel ugrik a TB-d és a kórházba fizethetsz mint a vöcsök !!).
    Vagy olcsó szar minimálbérért akar dolgoztatni bruttó 108-ért (netto 65), ami az emberi méltóságot erőteljesen a sárba tiporja, megalázza !!!
    Arról már nem is beszélek, hogy kafetéria vagy utazási hozzájárulás stb.
    Szóval retek egy helyzet van ebben a díszes országban, de ez mind a mindenkori kormány bűne !!
    Csak ugatják a munkahelyteremtést, a valóságban pedig szarnak magasról mindenre !
    Ez az ország a kizsákmányoló, nem a fejlett nyugati társadalom !

• Kukumanó

csendes tag

Egyébként van több ilyen cég akinek a honlap születése pillanatától fent van álláshirdetés.
    Ez a legtutibb megoldás, mert ha aktuális ha nem a meghirdetett pozíció, tudnak "takarózni" azzal: Ó mi hirdetünk állást, tessék csak megnézni a honlapunkat !
    Na ja, ezekből a cégekből köszi, de nem kérek !!!! Parasztvakítás az egész.
    Mint pl. ezek is itt ni:
    http://www.profiszerviz.hu/hu/karrier/

• Kukumanó

csendes tag

válasz ambushka #7 üzenetére

Vicc az a cég (is) !
    Évek óta hirdet állást, amikor én is elküldtem hozzájuk a CV-m, direkt visszaigazolással, ha elolvassák kapok értesítőt.
    Nos elolvasták, és ők is szartak annyit is visszaírni: Köszönjük a jelentkezését.
    QWERTY is egy gázos feketelistás bagázs !! :(

Új hozzászólás Aktív témák