-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
A Paypalon belül hol tudom átállítani, hogy a bankom váltson, és van ennek értelme egy 89 dolláros fizetés esetén?
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Paypal számlámra utaltam összeget, amit ma meg is kaptam. Viszont nem tudok a paypalon keresztül fizetni, ugyanis a hozzárendelt kártyám lejárt. Egyszerű lenne ha a kártya regisztrációt megújjíthatnám, de nem tudom, ugyanis az egyenlegem a bankkártyámon mínuszban van.
Amikor a webshopból, ahonnan a paypalos fizetést indítanám egyből a kártya regisztrációval kezdi, és nem enged tovább.
Kérdésesem az lenne, hogy hogyan tudom a paypal számlámon lévő pénzt felhasználni abban az esetben, ha nincs hozzá érvényes kártya regisztrálva.
Megköszönnék minden segítséget! -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem találok normális leírást arról, hogy hogyan tudnám a paypal-lal fizetett pénzemet nem megfelelő teljesítés miatt visszakérni. Még bőven a 45 napon belül vagyok.
Köszönettel -
dlaj
őstag
válasz aytukabozs #16760 üzenetére
Köszönöm szépen, mindig tanulok valami újat!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a PayPal miért felejti el a konverziót? Állandóan át kell állítanom fizetés előtt, hogy a bankom váltson ne a PP. Az utóbbi időben lett ez probléma.
Hiába állítom be a PP felületén és mentem el, fizetéskor mindig korrigálnom kell.
Más valakinek nincs ilyen problémája? -
dlaj
őstag
Jól tudom, hogy a PayPal védelem 180 nap?
Illetve lehet reklamációt kezdeni pl. a rendelésről számított 168. napon is? -
dlaj
őstag
Köszönöm a választ.
Akkor nagyon röviden, hogy miért is kérdeztem, és (ha szükséges lesz) mire szeretném használni a PayPal védelmet.
2015. 11. 08.-án (kb 60 napja) rendeltem egy 31 ezer forint értékű telefont a TinyDeal webshoptól European Express szállítással, amit a DPD kézbesített volna.
A kézbesítés reggelén (11.23.) a DPD elhagyta a csomagot, és nem szállította ki. A helyi depóba még beért, de én már nem kaptam meg. Röhej, hogy egy utcában lakom a DPD helyi depójával. A csomagot egy DPD melós valószínűleg kilopta a raktárból. Ez nem rágalmazás, a depó vezetője mondta nekem. A hibát a DPD elismerte.Több mint egy hónap levelezés után sikerült elérnem a webshopnál, hogy vegye fel a kapcsolatot a DPD-vel, és kérje a kártérítésemet, amiből újraküldik a csomagot.
Ma reggel jött az üzenet, hogy legyek türelmes, a folyamatot elindították, de lehet 1-3 hónap.180 nap az 6 hónap. Ebből eltelt 2, és maradt négy. Legrosszabb esetben, ha 3 hónap alatt nem történik semmi, akkor a maradék utolsó egy hónapomban gondolom még van keresnivalóm a PayPal-nál?
Vagyis 150. nap után is tudok valamiféle kártérítést kérni tőlük? -
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Szia V/!
Nyitottam egy vitát a leírásod alapján.
A DPD elhagyta a TinyDeal által feladott csomagot, melynek értéke 32 ezer forint.
A dispute nyitása után pár órán belül kaptam is választ a TinyDeal-től.Ezt írták:
Ok, dear, we have got it ,we can refund to 90% if you can close your case ?
Erre én ezt válaszoltam:
All right.
Send me VKWORLD VK700 Pro (white) smartphone European Express delivery. If sent to me I close the dispute. This is about 90%. [link]Erre ők tegnap:
If resend , we only can accept resend after close your case.
Sajnos nem vagyok jó angolból, a fordító segítségével levelezgetek tőmondatokban.
Kérdésem az lenne, hogy mit is ajánlottak? Ha jól értem, akkor elküldik a telefont, ha zárom az ügyet.
Mit tegyek, hogy minden rendben menjen?
Jó lenne már 4 hónap után pontot tenni az ügy végére. -
dlaj
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest