- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
A PayPal számla megszüntetésével kapcsolatban kérdezném, hogy kell-e tenni valamit, ha van feleségemnek és nekem is egy-egy fiókunk, de 2018 óta nem használtuk, pénz nincs rajta. Abban az időben szűnt meg mindkettőnk telefonszáma, ami a fiókokhoz volt rendelve, de oda már emiatt nem tudtunk belépni és így a fiókokat sem tudjuk megszüntetni.
-
egykori
őstag
Sziasztok, nyitottam régebben egy PayPal számlát, amit eddig egyszer használtam. Azt kérdezném, hogy ez lejár vagy elévül, ha nem használom rendszeresen?
-
egykori
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni akkor, ha néhány éve már létrehoztam valami Paypal regisztrációt, de végül nem használtam egyszer sem. Valamilyen kód nem érkezett meg és másként oldottam meg akkor a gondomat.
Viszont most úgy néz ki, megint szükség lehet a Paypalra, de a régi regisztrációm adataiból semmit sem tudok (jelszó stb.). Próbáljak újra regisztrálni, vagy azt a régit valahogy újraéleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Filmvilág
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...