- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#01110937 #46136 üzenetére
A Gránit bankos számla lehet hogy nem tetszik a rendszernek. Tegnap CIB-es számlát adtam hozzá, el van mentve rendesen..
Amit ezek az MNB-es írnak az nem egészen idevágó téma, ha szó szerint veszem akkor a PayPal ellen szövegelnek fizetési kérelem címszó alatt.
De jó lett volna, ha OFF-nak van jelölve ez a téma rész, mert zavaró.
Erről volt szó itt a PP-n, mint vevő: az eladó azt mondta adjam meg az email címem, és küld egy fizetési kérelmet.
Az MNB-s esetén az ügyfél eladó lenne. Arra kérik az ügyfelet, hogy indítson fizetési kérelmet, ám ehhez egy hamis linket adnak meg.
Apró gondok a cikkel.
pl az eladó az nem fogyasztó és nem vagyok az MNB ügyfele sem, csak a nyelvi helyesség miatt.
Már ezzel megvezetik az olvasókat. Mert baromság.
Ha linket ad meg ahova beírom hogy mennyi pénzt küldjön hogy ver át, nem nekem kell bankkártya adatot megadnom vagy pénz utalnom hiszen én várok tőle. Soha ilyet nem hallottam, láttam.
A PayPal-on úgy működik a fizetési kérelem hogy elkérem a vevő e-mail címét és személyes és lakcím adatait. Megcsinálom a fizetési kérelmet és elküldöm az e-mail címére. Ezután ha van PayPal fiókja azon keresztül kifizeti, ha nincs PP fiókja akkor meg a bankkártyával kifizeti.
Na ha most hamis linket adnak meg, azt nem tudom használni, mert nem arra van szükségem, akkor nem adok el neki semmit.
Egyébként is az ne oktasson ki a ki milliárdokat elbaltázott a pénzünkből és nem ellenőrzi normálisan a bankok tevékenységét, pl a szektorális adók áthárítása. Csak feenntartással ami tőlük jön
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest