-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Köszönöm a segítséget, egyelőre úgy tűnik minden rendben (a kártyámat kivéve)
Tegnap megszüntettem a régi Paypal regisztrációmat (vagyis lezártam)
Netbankon utaltam az Unikredites számlájukra, és meg is érkezett, ma látom hogy ott figyel a Ft. a Paypalomon.
Bankszámla is beírva, az esetleges visszautalásra,Szóval már csak fizetnem kell egyszer próbaképpen vele, hogy müködni lássam, aztán majd mehet a karácsony utáni vásárlás..
(merthogy akkor lesznek jók az árak..)
A kártyámat viszont továbbra sem tudom hozzáadni. Ami annyira nem lesz gond, hiszen ha kell akkor előre utalok a számlára, és majd úgy vásárolok, de egy kicsit bosszant.
Egyszer írt ki valami mást - olyasmit, hogy egy másik accounthoz van rendelve) de aztán mindíg azt írja ki amit korábban is - hogy sorry, de ezt a kártyát nem rendelheted hozzá, próbálj meg egy másikat....
??No mindegy, várok, aztán majd próbálkozok még. Lehet kártya csere lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest