Új hozzászólás Aktív témák
-
Laczik
tag
Ha veszek egy XL utángyártottat chip nélkül, és átrakom rá a gyári nem xl-es patronom chipjét, akkor fog működni?
Hogy szoktad utántölteni egyébként? Mert megint üresen nyomtatja a lapokat, mintha nem töltöttem volna bele elég festéket.
Már megőrit ez a nyomtató, az előzővel egyszer sem volt ilyen gondom -
Laczik
tag
Megoldódott a helyzet azzal, hogy erősen megrázogattam a patront, illetve két ujjal megnyomtam az oldalfalát.
Mit javasolnátok a mostani sima 364-es patron helyett ami tovább bírná? Gyári 364xl vagy utángyártottat? Youtubon láttam olyan utángyártottat ami átlátszó műanyagból készűlt, így könnyen meglehett becsülni a benne lévő tinta mennyiségét.
Ha van valakinek tapasztalata ezügyben hálás lennék ha leírná -
Laczik
tag
Sziasztok!
Hp 368-as fekete patront töltöttem újra, ment bele festék rendesen, de mégsem nyomtat vele a nyomtató. Színeset viszont tudok nyomtatni. Tudnátok segíteni mi lehet a baj? Eddig egy másik fajta HP nyomtatóm volt, azzal sose volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest