Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
KubanitoS #24199 üzenetére
Szerintem a Phase Acrobatics értékelődött le valahogy. Előző ligát is assassinnal nyomtam le, és nem volt gondom kampány alatt, most meg annyi 1 hitet kaptam, mint 3 ligányi szintezés alatt. 3 Lab pl mind meglett elsőre alulszintezve, szóval szerintem a kampányban ütnek nagyobbat a szörnyek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TrollBalint #24197 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Ice shot ranger szintén és eddig annyiszor feküdtem, mint más 90+ karikkal összesen. Érdekes lehet ezzel egy HC végigjátszás.
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #24197 üzenetére
kampány alatt semmi gondom nem volt, ott kb 2-3 olyan metamorph bosszal,találkoztam,ami húzósabb volt, pedig minden régióban próbáltam megcsinálni. most már viszont minden szinte map-on küzdenem kell
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #24195 üzenetére
amit én, szenvednél XD
t3-as mapokon is annyit halok... ma többször haltam meg szerintem, mint az eloző 3 ligában összesen, még jó, hogy nem hc-n indultam.
úgyhogy valszeg respeccelek thicc jugg-ra a nagyon közeli jövőben.
-
válasz
TrollBalint #24194 üzenetére
Annyira örülök, hogy minerrel kezdtem. Olyan mocskok tudnak előjönni a bojlerből. Nem is tudom mit csinálnék közelharcban.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #24193 üzenetére
Akkor ezentúl én is bemegyek mindegyikbe :)
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon #24191 üzenetére
LOL
-
BoneDragon
veterán
Elvileg shaper kapott egy jo nagy hp buffot, 14 milla volt neki es most 66 lett.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #24188 üzenetére
Megmutatja, hogy kell el-árnyjátékozni a nyolcadik utas a halált
-
tibee77
őstag
Elsö napi tapasztalatok elegge pozitivak.Jo a liga content, elegge kifizetödö.Vegre nem csak a gyors clearrel lehet penzt keresni, hanem a bossölessel is.Kicsit nehezedett, ismet jo pont.Mapozas sokkal jobb lett, mert olyan szinten esnek a mapok, hogy öröm nezni.Konkretan kiesik 2 uj map, es mire lefutom öket mar 5-6 masik uj map szinten kiesett.Sokkal jobb mint eddig volt, ezt tuti buffoltak.
Nekem idaig egyetlen crashem volt, semmi több.Remelem igy megy majd tovabb.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
5150head #24185 üzenetére
Tankos az is, csak tudtommal sokkal drágább build.
sirdond: Szerencsére nem sokáig.
Act4. Lazán vettem nagyon, standardon a teszt alatt elpuhultam.
De talán jobb is, mert, ha már javában mapoztam volna, és akkor dobom fel a talpam, majd utána minden cuccom standardra kerül, biztos agyvérzést kapok.
-
5150head
senior tag
válasz
brunnehilde #24162 üzenetére
Szia! Végül Molten Strike Juggernautot kezdtem. Amúgy is szemeztem a Maruderrel már. Eddig nagyon szuper! Act1et le is toltam vele, csak egyszer haltam meg, akkor is a szerver lag miatt.
Nektek is nagy lag van? -
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24181 üzenetére
meddig jutottál végül?
-
rumkola
nagyúr
válasz
brunnehilde #24182 üzenetére
-
brunnehilde
senior tag
válasz
brunnehilde #24181 üzenetére
Meg a f*****m.... Halál után SSF standardra kerül a karakter.
Oké, ennyi elég is volt ebből.
Irány normálra.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #24180 üzenetére
Le lettem mészárolva.
Ugye, aki hülye és fél szemmel nézi a játékot... Na, adok még egy esélyt a dolognak, aztán szerintem hamar ott találom majd magamat normálon.
Jut eszembe, halál esetén Meta HC SSF-ről hova migrálódok?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #24178 üzenetére
Nem, nvidia
De most megjavulni látszik, most már csak a karakteremnek kellene kis tápot magára szednie, mert határozottan gyengébb, mint amire számítottam. -
-
válasz
TrollBalint #24177 üzenetére
AMD kártya?
-
TrollBalint
addikt
Amióta visszajött a server nem tudok megölni egy metamorph boss-t sem. 2-ből 2-nél eljátszottam, hogy kb. feléig leviszem az életét és utána kidob a játék és kész, buktam a térképet is, kezdhetem előröl
helyesbítés, a második esetben a térkép felfedezettségét visszavette, de amúgy ott a boss, meg minden, amit előtte csináltam.
-
sirdond
őstag
az új unique övet láttátok? brutál. minionosok örülni fognak
-
0karmacoma0
senior tag
Javítás alatt vannak szerencsére:
High Priority Known Issues (PC)
These problems are currently being looked into and we'll be trying to get them fixed for you as soon as we can. There is no need to make new posts about them unless you have further information that may be helpful, thanks.
Metamorph problems:
Vaal Oversoul can use skills multiple times in rapid succession!
Some areas may not spawn enough body parts to create a Metamorph boss.
Unnamed Monster components.
Not able to purchase Guild microtransactions.
Propechies in Epilogue causing crashes.
Some areas spawn too many Vaal Side areas.
Bestiary Stampede skill causing crashes when re-entering the area.
AMD CPU+GPU configurations crashing when accessing Tane Octavius.
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #24171 üzenetére
bug, elvileg. nem kellene, hogy ilyen legyen. tippre, valami olyan organ-t generálna a játék, amit nem lenne szabad abban a régióban és a kód exception-re fut, ami ezt eredményezi.
-
sirdond
őstag
Jön a notification, hogy patch miatt újraindítják a szervereket, na mondom, biztos valami fontos bugfix a metamorphokra, vagy javították az unnamed organ-okat, ami miatt azonnal újra kell indítani a szervereket.
erre meg: "Made various cosmetic and balance improvements to the Conquerors of the Atlas boss fights."ennyi? ez mi? nem várhatott volna?
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #24165 üzenetére
Ezt en is lattam redditen, eleg fasza.elöször azt hittem hogy mindig a unique szörnyek szervei a legjobbak aztan lattam hogy mig egy unique szörny essence-et ad, egy masik feher meg div cardot.esett is egy stacked deck.
ebben a ligaban tuti egyet se fogok kinyitni, mindet eladom.elözöben vagy 200-at nyitottam, semmi jo nem jött belöle.amugy ezek a frankenstein bossok brutalisak lesznek az endgame-re, mar most is vannak egyhit pillanatok pedig este csak act6ig jutottam.olyan se nagyon volt meg, hogy merveil pl. act2ben megfektessen,bossokat is szepen buffoltak, vegre van kis kihivas mar korabban is, nem csak endgame-ben.
-
válasz
BoneDragon #24165 üzenetére
Az igen. Hányas szinten?
-
BoneDragon
veterán
Sokkal darkosabb lett a kezdő falu, tetszik igy. Remélem a poe 2-be az egész játék elmegy ebbe az irányba, nem csak a városok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
5150head #24155 üzenetére
Hello! Cyclone Champion, vagy Molten Juggernaut. A Cyclonehoz tudok hozzászólni, az saját build, most SSF HC-t tolok vele. A gear itt ehhez van igazitva. Fegyót kiveszed, kesztyű helyett Facebreaker és a DPS-t máris dupláztad + Impalet nem mutatja a PoB, ami a legfőbb fegyver bossok ellen.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24156 üzenetére
Es elvettek az itemet ?
-
sirdond
őstag
Innen csak engem érint ez a folyamatos disconnect a metamorph bossoknál?
Act1-ben semmi gond nem volt este, most elkezdtem reggel act2-t és a metamorphok 90%-nál disconnect van -
válasz
0karmacoma0 #24156 üzenetére
Bug, persze, olyan ami mindig csak a streamerekkel történik
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #24154 üzenetére
Bug volt, hogy act 6 strandon is spawnolt már javították.
Amúgy a bossok jól meg lettek nyomva. Arc-ról vissza is kellett váltanom mine-ra, mert túl sok mana volt megölni egy bosst. Dominius szolgáit tovább öltem a harc előtt, mint 3.8ban Kitavat. Ha a map bossok is megkapták ezt a hp-resist buffot akkor úgy érzem erős penetrációval kell készülni. -
5150head
senior tag
Sziasztok! Ti milyen kezdő tankosabb melee buildet ajánlotok az új ligába?
Witch után kicsit mást is megnéznék. Köszönöm -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #24147 üzenetére
Ezt hogy a fenébe? Módosítottak a dropon és már nem csak A1 elején lehet farmolni?
-
válasz
Pitymaszter #24152 üzenetére
Én aránylag keveset játszom per nap, de annyi buildet próbálok építeni egy ligában amennyit tudok
-
Pitymaszter
tag
válasz
Plazmacucci #24150 üzenetére
Az tény és való hogy régóta benne van a játékban, de a legion óta lett ugy mond jobb. Most jött el ennek a skillnek az ideje
. Mondjuk én max 2 kari per ligas vagyok ritkan becsuszik egy 3. build ha nagyon megtetszik valami. Szóval nem gyartom tonna szamra a karikat.
-
forguet
senior tag
Én is tegnap elstartoltam. Éjfélig a 4. act városáig jutottam a FP totemmel.
(Közben már ugye a 9.actban jártak az éllovasok)
Meg kéne csinálnom a normál labot a +1 totemért és akkor kirakom már az ancestral bondot is és 3 totemmel remélhetőleg felgyorsul a haladás.
Folytatás este -
válasz
Pitymaszter #24149 üzenetére
Lacerate 2.3.0 introduced to the game
-
Pitymaszter
tag
Tegnap elstartoltam a lacerate gladiátorral. Eléggé tetszetős ez a skill fura hogy egyik nem próbáltam ki. Eljutottam act2 végéig tegnap este.
Nekem tetszik ez a liga kontent. Igaz elég zavaró ha nem jön össze a boss egy adott területen főleg úgy hogy ki is pucolod teljesen. Ezen lehetne javítani.
Meg azon is hogy ne kelljen már millió egyet kattintani a szervek miatt,jó lenne ha auto pick up-ra megcsinálnák mint az azurite-nál. Azt is lehetne javítani hogy valahogy meglehetne nézni (leidézés nélkül) ,hogy mennyi szerved van és hogy melyikből hiányzik vagy valahol kijelezné ezt pl: 5 rublikából 4 villágit a leidézés ikon mellett.(redditen láttam de jó öttlet.)
Este/ délután folyt.köv ,de most sajna dolgozni kell menni... -
Tegnap eljutottam Merveil-ig, aztán kidőltem. Nagyon tetszik az új mechanika és elég jövedelmezőnek tűnik. A mobok és unique bossok is veszélyesebbek mint valaha, érzésre kétszer annyi a HP-jük (hogy hogy oszlik el resist/defens arányban nem tudom). Az új "master" szimpatikus, legalább most nem szefós lett szerencsére. Délután gyűröm tovább.
-
BoneDragon
veterán
-
-
freddirty
senior tag
Már a második pálya ahol nem jön össze az 5 monster part. Pedig fullra kipucoltam. Ez így is marad? Ha kilépek/új pálya instát kérek akkor elveszik az eddig összeszedett monster part halmaz?
Ha igen akkor részemről egyenlőre megyek vissza standardra...na a ledge-et lepucoltam és 4 part jött csak össze. új instában lehet előlről kezdeni aztán vagy összejön vagy sem. részemről leléptem.
-
Esett egy Silverbranch. ér az már valamit?
-
BoneDragon
veterán
Milyen liga ez most? Bow? Van már valami standard op build streameket között?
-
forguet
senior tag
Meg tud vki hivni a poe klanba? Iron mar felvett friendlistbe de latom nincs online. Profil nev zegri, kari nev verghaust_mmi
Koszi -
-
dbius
veterán
válasz
Plazmacucci #24136 üzenetére
nekem megállt 7197-nél és percek óta változatlan
Igen, most elölről kezdte... azaz 16k
-
-
sirdond
őstag
kiléptem újraindítani a klienst, de nem kellett volna, mert most elkezdett szedni egy 60 megás patchet, de marha lassú
ja 20% körül hibaüzenet. ripna queue 23e-en előttem
-
dbius
veterán
Nekem meg elkezdett megint letölteni egy 62 megás patchet, de folyton visszaugrik, nem bírja letölteni, majd leáll hibával...
Szerk: Na most végre lejött, de továbbra is server maintaince.
élnek a szerverek, indulhat a sorban állás...
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
Plazmacucci #24130 üzenetére
The realm is currently down for maintenance...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Plazmacucci #24130 üzenetére
Még nincs Q. Általában legkésőbb 30 percel indulás előtt már sorba lehet állni. A supporter pakkokat is kirakták véletlenül, az api az előző ligát mutatja, szóval még vannak gondok.
-
-
tibee77
őstag
Jaja, erdekes ligakezdes lesz. xD retro feeling
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #24125 üzenetére
úgy látszik nem tartott sokáig szétszedni az új patchet
-
0karmacoma0
senior tag
Enemies killed explode dealing 5% of their Life as Fire Damage. Mace suffix az új modpoolból. (Poedb-n fent vannak, ha valaki spoilerezni akar magának). Nem hangzik rosszul.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
dante3 #24118 üzenetére
Elvileg lesz esély sokkolni a bossokat, szóval nem tűnik rossznak a lightning irány, de sztem jelenleg nincs ember aki megmondaná mi lesz a "meta" build. Ennyiből jó egy nerfekkel teli patch notes, most nincs az, hogy halálra buffoltak 3-4 skillt, és egyértelmű mit kell erőltetni mielőtt nerfelik. Izgalmas a ligakezdés.
Amúgy GGG szerencsére sokat tanult a hibáiból. A ligamechanika nem önt a nyakadba 600 currencyt, amit beraksz egy stashba és speciális tab hiányában végigolvasni is fáj. Csak a különlegesek kerülnek bele. Alapból nagyon szépen simul bele a mapozásba metamorph. Az új exaltedek is nagyon okosak. Ha kicsit túl erősek lesznek mint a shaper/elder itemek voltak, nem az lesz hogy egy jó base és pár száz alteration kell 60% more dmg-hez, hanem simán tudnak játszani az új orbok droprate-jével. Biztosan lesznek brutálisan jól ki min-maxolt és összemákolt rare-ek, de igazi különlegességek lesznek aranyáron, nem deafault item mindenkinél endgameben. -
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #24120 üzenetére
szabadságod mire van?
@brunnehilde: sok sikert
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #24106 üzenetére
Végülis ja, ez is egy elég jó opció.
Viszont teszteltem standardon SSF HC-t és maradok a Cyclone Championnél. Lvl76-ig jutottam, T3-4 mapokig, 3 ascendancyval, majdnem 4k life. Baromi tankos Claw-al, de a DPS lehetne jobb is. Nyilván valamit-valamiért. Raget inkább kivettem, a lifeot meg az alapján amit irtál megemeltem passzivon, Constitution körül az összeset kiraktam, igy már összehozható vele a 6k.
-
forguet
senior tag
válasz
Plazmacucci #24120 üzenetére
Én szombaton nem dolgozok, nem engedi a vallásom
Persze játszani sem fogok a 4 hónapos és 3 éves srácaim mellett -
-
forguet
senior tag
Na megy a peccselés és nem lehet panasz a szerverekre mert 5-10MB között szalad lefele... már 40%-on vagyok
Szerk. sőt már 20-50MBps
Sőt már kész is
-
dante3
addikt
válasz
0karmacoma0 #24116 üzenetére
-
dante3
addikt
válasz
TrollBalint #24112 üzenetére
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #24111 üzenetére
Ha van, akkor talán itt a patch notes-ban
-
dante3
addikt
Arról van valami leírás/lista, hogy az egyes unique cuccok milyen buffot kaptak?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #24105 üzenetére
Simondr azzal "riogatott", hogy vannak olyan mapok, ahol 90% eséllyel elkerülhetik az ailmenteket a lények. Én nem tudom, mert csak azt nézem a mapon, ami miatt nem mehetek, többnyire valami reflect. Meg alapvetően nem szoktam ailmentes builddel menni
Ráadásul, most hogy ezt mondtad, a burning arrow megint játszikTegnap azt írták (vagy tegnapelőtt), hogy a poe honlapján is lehet hozzáadni itemfiltert, de én ezt sehol nem találtam... Ez hogy van? Vagy letöltöm a gépemre és onnantól kezdve feltöltődik az accountomhoz?
-
Har_melin
addikt
Hoppá, ez marha lényeges info:
az egy pályán/mapon összegyűjtött morphok NEM VIHETŐK TOVÁBB! Az adott pályán el kell használni, ami esett. Ez alól csak a frankenbossból esetleg kieső unique boss morph-ok a kivételek, ezek megmaradnak.
Frankenbosst csak akkor tudunk kreálni, ha mind az öt slotba találtunk morphot, ekkor a jelző négyzet kerete bezöldül.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24104 üzenetére
nézd, ha a minél jobb szereplés a cél, akkor szerintem nem kell semmi újat kitalálni, nézd meg a legjobb HC streamer-ek mivel indulnak és pofátlanul másold le.
ha az a cél, hogy kipróbáld magad és csak élvezni akarod a versenyt, akkor meg az a skill+build, amelyikkel a legjobban szeretsz játszani -
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #24098 üzenetére
nem néztem semmilyen Pob számolgatást, szóval könnyen lehet, hogy tévedek, de az AW Deadly Ailment gemmel (amelyik felgyorsítja az ailment sebzést), plusz egy Shrapnel Ballistára rakott AW Curse on Hit - temp Chain - Flammability 4L szerintem eléggé meg tudja dobni a sebzést. (Burning Arrowról van szó)
Ráadásul az AW CoH gemnek van egy 24% esélye a hexproof enemyk ellen is, a ballista viszont több lövedékkel is eltalálhatja ugyanazt a célpontot, szóval elég jó eséllyel még a hexproof mapokon is működik.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #24101 üzenetére
HOWA Molten Strike/Wild Strike JUGG
azt nem mondtad, hogy SSF barát is legyen
-
TrollBalint
addikt
válasz
LittleBoss67 #24100 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a véleményedre pár héttel a liga kezdés után is
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #24077 üzenetére
Az SSF lehet, de a HC is?
Megyek megnézem, miket linkelgettél. Látom van metmorph gameplay is.
Ha valaki tud tankosabb buildet, mint a Cyclone Champion, ami még boss ölésre is jó, és a clear speed sem rossz, az ne tartsa magában.
Aztán majd egy hónap múlva küldöm a százalékot a nyereményből.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Iphone SE3 2022 128GB Tökéletes , Nagyon Jó AKKU,Garancia, Üzletből
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest