Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Nem tudom, nekem ez a craftolás módszer nem igazán vált be, egyszer se kaptam eddig semmi használhatót ha próbálkoztam. Hozzáteszem július óta játszom a játékkal, így valószínűleg csak nyomokban ismerem még a játékot.

    Tegnap pl. a simondr által is említett elder bone helmetre próbáltam craftolni bound fossillal saját részre. 3 exányi alapanyagot elkraftoltam és semmit nem dobott be, de tényleg semmi használhatót.

    lvl80-as volt a helmet, tehát +2 socketed minion gem lett volna a max és a többi minionos craft.

    Részemről craftolásos móka be is lett fejezve a játékban, nem fogok többet szerencsét próbálni. Bánom, hogy nem vettem valami kész sipkát inkább. Na mind1, ebből is tanultam, nem vagyok szerencsés.

    Ma a maradék pár exából próbálok találni valami használhatót inkább. Persze nem elder bone helmetet, mivel azok valami eszméletlen áron mennek.

    Szerk: Ha már itt vagyok, pár napja pedig shaper claw-ra próbáltam spammelni +1 lvl. socketed gemet, meg lvl20-as maim-et. Hát ez sem jött össze ~ 1.800 db. orb of mittudomén most mi a nevéből :D És onnan jött volna még a további, költségesebb része a kraftnak. De szerencsére elfogytak az orbok, így akkor nem vesztettem annyit, mint a tegnap esti próbálkozásommal (mondván miért ne jönne össze... :W )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák