Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ezen felnevettem, de csak ha kék a szeme
poe szűzként nekem tetszik amúgy, witch amin még gondolkoznék ha már caster. de a legjobban a merc csábít, diablo 2-ben is méltatlanul alul volt használva a crossbow mindig is!
más, döntöttem, továbbadtam a fel nem használt kulcsaim és magamnak mégis 30$ supporter pack-ot vettem, kezdődik
(de ha valakinek kellene még early access key csak magában, van kb kettőre való fg-m jsp-n, ott most nagyon megy a kulcs trade, tudok forintban nézve jó áron venni neki)
szóval kérdésem, hogy mi az az alap stash setup ami mindenképp kell csak cicoma nélkül, de mondjuk trade-hez is?
egyelőre korlátozott a rálátásom, de javítsatok ki ha tévedek, hogy ezek a legminimálisabb követelmények ha szeretnék többet játszani majd:
- currency stash tab (75p) / mindenhez alap?
- 1 map stash tab (150p) / később nem lehet nélküle meglenni?
- 1 premium stash tab upgrade (15p) / trade-hez ez kell ugye a public cucc miatt?illetve vajon tényleg lesz induláskor (még 6-án) sale rögtön? 120p map stash akciót emlegetnek előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest