Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Az en tapasztalatom, aki sose POE-zott:
Nem lehet olyan szinten kikapcsolodni vele, mint D4-nel. Ugy ertem, hogy nem lehet esz nelkul rongyolni elore es spammelni a spelleket. Figyelni kell. Ugy mond rakenyszerit a jatek, hogy aktivan toljad (ne passzivan).
Ami a tanulasi fazist illeti... necroval kezdtem, de Act1 bossnal elhullott. Nem volt DPS-e. Amint a csontik meghaltak (marpedig gyorsan halnak) a DPS is eltunt. Kesobb rajottem, hogy valoszinuleg nem jol epitettem fel a spelleket, support skilleket. De mire azok a kovek ujra esnek, az egy orokkevalosag... nem olyan egyszeru ujra pakolni a dolgokat a karin.
9 ora szenvedes utan kezdtem egy sorcit (10%fire, 90%llightning). Csak ugy haladt elore...sokkal gyorsabban ment minden és mar tudtam, hogy mi hogy mukodik. Innentol mar csak a taktikan mult. Act2-ben jarok jelenleg.
Valamint szerencsesebb is volt és több jó sárga is esett, meg egy legendary (ami pont nem volt olyan jó).WASD sokat jelent. Kimondottan fontosnak tartom a taktikák miatt. Ugyanakkor a sok bill. nyomkodasa lehet egyeseknek faraszto lesz a WASD mellett.
Szinten a mozgazshoz tartozik, hogy a "bukfencnek" van ertelme. Nem csak egy "folosleges ficsőr", hanem must have.Összessegeben tetszik. A spellek tanulasahoz eshetne több kő és lehetne több item fejlesztő kő is, mert ha az ember elront valamit, nem igen lesz modja javitani, tesztelgetni.
Sok support skillnek nem latom ertelmet, mert csak ront a képességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest