Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
tibee77 #1184 üzenetére
Én a vásárolgatást azért nem csinálom pld. mert már 2* "megégettem" magam ezzel. Ha egyszer elindultam az úton akkor utána vettem IRL pénzért is. Igazából jelentéktelen összegek ezek ezért is tudtam átbilleni
. Viszont miután így felszereltem maxosra a karimat utána már nem élveztem a játékot.
Ezért a Diabló 2-4 -ben is inkább kerültem ezt a lehetőség részét a játéknak. Mint ahogy itt is el akarom ezt kerülniInkább bosszankodok, hogy nem esik semmi de mégis játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest