Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
cZuzi007
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van hogy vhogy létrejött egy 8 megés partíció(nemtom hogy hogy). Rásadásul ez pont a C: meghajtó ezért sok program meg játék szarakodik amik a c meghajtón nézik a szabad helyet.Ezért szeretném vhogy letörölni. Próbáltam már a partition magicel de csak a demóját tudtam beszerezni. Azzal az a problémám hogy amikor rámegyek hogy delete és utánna applyznám a feladatot akkor nem végzi el hanem kiírja hogy honnan lehet letölteni a teljesem meg hogy hogy lehet aktiválni és mindent visszaállít úgy ahogy volt. Ez azért van mer demó?(jah és esetleg ha vki tud mondani 1 helyet ahonnan le tudnám tölteni a teljeset annak naon örülnék.persze ezt csak szigoruan mailben!)
előre is köszi!
szijasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest