- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Dilikutya #34 üzenetére
jó mert most a DC könyvtár ahova töltök a C
n van a temp könyvtárával együtt és hát oda jön le minden film amit később a tárolóra másolok.
ha lejön majd minden DC-vel akkor átteszem az egész progit a tároló vinyóra és akkor ott lesz a temp meg letöltési könyvtár is és akkor a rendszer partíción semmi nagy adat nem lesz -
Gh0sT
addikt
válasz
Dilikutya #41 üzenetére
Tudnád számszerűsíteni a ''valamennyire'' szócskát?
Nekem az tűnne logikusnak (a particiókból kiindulva), hogy ha a nagy partició (300GB) azon részéről másolok adatot a kis particióra, amelyik gyak. ugyanaz a winchester, akkor lassú lenne. Ha viszont a másik winyóról, akkor gyors. Mondjuk szerintem eleve ez a felvetés hülyeség, de jó lenne, ha valaki ebben megerősítene. -
jagada
addikt
válasz
Dilikutya #39 üzenetére
''akik fejlesztenek azok úgyis game-ra használják'' én ezt írtam, csak szócskát viszont nem látok benne, ezt általánosságra írtam..
hű vagy a nevedhez LOL....
inkább jáccok az adatvisszanyerőkkel, hogy visszanyerjem az amúgy is biztonsági másolaton meglévő filléres adataimmal, mint vegyek 20 k-ért egy szünetmentest...
hogy mekkora KOCKA vagy.. -
jagada
addikt
válasz
Dilikutya #31 üzenetére
mér szerinted nem a gamerek fejlesztenek leggyakrabban, és ölik bele a legtöbb kesht?????
te biztos 2 havonta cseréled a konfigod a wördhöz meg az ekszcellhez mi????
az irodai alkalmazások elfutnak P2- is!
adatokat vissza lehet nyerni nagyon eccerűen, meg el is lehet veszíteni áramingadozás nélkül is... -
ActionMan
tag
Igen ezek jó érvek a több felé partícionálás mellett.
Ezek mellett még kényelmesebbé és átláthatóbbá is teheti a különféle adataid rendszerezését, továbbá akár biztonsági szempontokat is szolgálhat szerintem.
Pl. a legfontosabb cuccaidról több partíción (persze még biztosabb ha több vinyón) is tárolhatsz másolatokat, így ha megsérül az egyik, a másikról még minden kockázat nélkül leszedheted őket.
Vagy ha több oprendszert futtatsz egy gépen egy vinyóról, akkor is lehet ideális megoldás a partícionálgatás.
Viszont nem értem, hogy a partícióknak mi köze a windows (re)installhoz.
Én legalábbis úgy képzelem, hogy ha nincs még partíció, akkor csinálok egyet - akár a win setupból, akár máshogy -, formázom és mehet rá a win, de ezután békénhagyom.
Ha újrarakom a wint, akkor a partíciót fölösleges bántani, sőt szerintem az oly népszerű format is teljesen szükségtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest