Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz
Dilikutya #39 üzenetére
''akik fejlesztenek azok úgyis game-ra használják'' én ezt írtam, csak szócskát viszont nem látok benne, ezt általánosságra írtam..
hű vagy a nevedhez LOL....
inkább jáccok az adatvisszanyerőkkel, hogy visszanyerjem az amúgy is biztonsági másolaton meglévő filléres adataimmal, mint vegyek 20 k-ért egy szünetmentest...
hogy mekkora KOCKA vagy.. -
jagada
addikt
válasz
Dilikutya #31 üzenetére
mér szerinted nem a gamerek fejlesztenek leggyakrabban, és ölik bele a legtöbb kesht?????
te biztos 2 havonta cseréled a konfigod a wördhöz meg az ekszcellhez mi????
az irodai alkalmazások elfutnak P2- is!
adatokat vissza lehet nyerni nagyon eccerűen, meg el is lehet veszíteni áramingadozás nélkül is... -
jagada
addikt
persze, nem azt mondtam, hogy senki ne vegyen szünetmentest, de ez a mezei usereknek töredéke akik fontos, nagy értékű, pótolhatatlan adatot tárolnak a vinyón (egyébként is szokás biztonsági másolatot készíteni ezekről, főleg ha buzerálni akarja az ember), a legtöbben inkább vesznek néhány tízezerért egy új videókártyát, vagy RAM-ot.....akik fejlesztenek azok úgyis game-ra használják a gépet, akik meg nem azoknak nincs néhány 10 ezrük, mert az egész gépük nem ér néhány 10ezret.....
-
jagada
addikt
progi nélkül xp alól lehet létrehozni új partíciókat???
nincs kedvem felrakni aPM-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest