Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
A grafikája elnagyoltabb, mint az előző verziónak volt. A megváltozott játékmechanika egy kalap kaki. Gondolok itt a mozgássebességre, valamint az átdolgozott páncélrendszerre. Egy rakás hős használhatatlan lett, egy másik rakás meg OP. A térkép teljesen kusza.
Összességében amennyire tetszett a legacy verzió, annyira élvezhetetlen ez az egész.Ma sokadjára próbáltam meg, aztán kapott egy uninstallt. Pedig már közeledtem a platina ligához, de erre a förmedvényre én nem pazarlok több időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása? help
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- iPhone-t használók OFF topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs