Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Valóban jó lenne látni a chart folytatását
Azzal egyetértek, hogy bármi jöhet, nem lehet tudni, de már most olyan drágák a ramok, hogy arról megy a beszélgetés a videók alatt a témában, hogy 8gb elég-e a gépbe vagy mondjuk 12gb ram játszani. Illetve mindenki fogadkozik, hogy kivár a gépfejlesztéssel, de lásd a következő gondolatomat én ebben nem vagyok biztos, hogy ténylegesen kivárnak majd annyian, mint akik most fogadkoznak.A gpu krízis alatt is ment az alkalmazkodás, emlékszem arról dumáltak, hogy a 1050ti milyen erős
miközben rohadtul nem volt az, de erős kompromisszummal elindítható volt rajta szinte minden akkoriban. Lehet így értették az erős szót 
Viszont az is biztos, hogy a gpu krízis alatt is ment a duma, hogy nem fog vga-t cserélni, rohadjon rá az eladókra. Aztán nekem muszájból kellett vennem és 1 óra lekaptak minden új hirdetést, ami kicsit is normális áron jött fel. Nehéz volt levadászni egy 1050ti-t, pont volt egy komolyabb kiadásom, csak erre maradt pénzem. A bolti készletek is elapadtak. Megvolt a nagy duma, aztán szépen csendben megvette mindenki.
A ram is így lesz, meg az ssd meg a vga, ha tényleg leszűkítik direkt a kínálatot. Megy a szájkarate egy ideig, aztán aki gépet akar bővíteni vagy cserélni, az szépen megveszi a ramot. Annyi, hogy csak azért nem fogja lecserélni a gépet, hogy villogjon a haverok vagy a szomszéd előtt. Tehát talán eljut még több ember tudatáig, hogy akkor cseréljen, ha muszáj és nyer is vele valmai érdemlegeset.
Engem az AM4 ki fog szolgálni még sok évig, erre a következtetésre jutottam
Muszáj is lesz neki, mert mostanában nem fogom lecserélni, esetleg a prociból veszek komolyabbat 5600 vagy 5700. Az rtx 3060-t se cserélem le, mert minek. Az indiana jones-t akarom majd kijátszani és teszteket néztem, simán viszi, persze nem tudok minden csúszkát elhúzni teljesen jobbra. Ha mégsem viszi, akkor majd konzolon. Amúgy is konzolra szerintem hamarabb kapok lemezes használtat, amit utána el tudok adni, minthogy értelmes áron legyen a steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azzal egyetértek, hogy bármi jöhet, nem lehet tudni, de már most olyan drágák a ramok, hogy arról megy a beszélgetés a videók alatt a témában, hogy 8gb elég-e a gépbe vagy mondjuk 12gb ram játszani. Illetve mindenki fogadkozik, hogy kivár a gépfejlesztéssel, de lásd a következő gondolatomat én ebben nem vagyok biztos, hogy ténylegesen kivárnak majd annyian, mint akik most fogadkoznak.
egyenesen fel 3x àrra... És mindenki ki vàr, mert nem lesz a boltba sem. Utána jönnek a licitek ! Akinek a gépbe van nem meri majd eladni.
Hát ha így lesz, az vicces lesz