Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
hát nem tudom, sajnos még soha nem próbáltam és most sem fogom... Szeritem azért ha nem ma leggagyibb a hangkártya akkor átlagos ember nem hallja meg a különbséget. nem is ez a fontos, hanem az, hogy minek a sok hangszóró, ha a gépről már csak sztereóban jut el a jel...? Szóval ez a Pana nem kell. pedig jól szól, szvsz.
Persze ha te a gépről csak zenét fogsz hallgatni és filmeket DVD-ről nézel, akkor szvsz nagyon jó vétel.
Mellesleg ez a csatlakozó ''lelopás'' a Pana esetében tudatos marketingnek tűnik, ugyanis kiváncsiságból néztem mikrohifijét, és van olyan, amin nincs Aux bemenet!! Azért ez durva, szerintem. -
luciferc
őstag
Üdvözöllek a csalódottak táborában, van már egy ilyen topik Bővebben: link
Amit az eladó mondott, az a Dolby Prologic II szerintem, ami sztereó forrásból csinál 5.1-et, de ez nem az igazi, tehát az 5.1-es divx-et nem fogod úgy hallani, ráadásul analóg a jelátvitel... Szóval a Pana összes marketingese pusztuljon el. Nem igaz, hogy le kellett ''lopni'' róla a digit bemenetet. Eddig ilyenre pályáztam, de most már nem kell. -
benczeb
aktív tag
UP!
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
A témacímben említett házimozit szeretném megvenni. A baj vele az, hogy nincs digitális bemenete, de az eladó szerint ha a hangkártyát (SB Live) jack-rca koax kábellel kötöm össze vele, hasonló lesz a minőség. Valamit beszélt, hogy ekkor a sztereóból emulálja valamilyen dekóderrel az 5.1-et. Ez tényleg jó megoldás lehet? Valaki találkozott már ilyennel?
Másik kérdésem, hogy UPC-s Philips beltéri egységet hogy tudok rendesen összekötni vele úgy, hogy ne kelljen a scart-ot a tv-ből húzogatni, amikor a dvd-t, vagy a tv-t szeretném nézni.
Köszi a segítéget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest