Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

válasz Piftuka #8977 üzenetére

Az az igazság, kicsit el vagyok keseredve. Nagyon szeretem a márkát, a családban több Pana TV van és volt is. Azonban a 2021 évi típusokat nézve.... Lehet nekem egyediek az igényeim.

A panel legyen valós 10bites és legyen a készüléken 2.1-es HDMI csatlakozó. Méretben 75"-osat akartam, mert az pont befér, kb. 2 méterről nézném, így az 50"-oshoz képest nagy lépés lenne. És mivel nem 2 évre veszem, akkor már legyen max. Na a méret miatt már bukta van, mert 75"-osból most nincs 10bites (tavaly volt, de azon meg a 2.1-es HDMI csati hiányzott...).

A 65"-osból pedig csak JZ sorozat 10bites. Érdekesség, hogy a displayspecification oldalon a 2000-es széria tunerben gyengébb, mint az 1500-as (utóbbiban van DVB-C), szóval innentől kb. egy választásom van.

Így most lehet gondolkodni... A méretet nagyon nehezen tudom elengedni, mert mégiscsak... Viszont ha a Pana is LG panelt használ, lehet ott egyszerűbb/több választásom lenne. Igaz, az elektronika is számít, de lehet ennyit nem. Fura lenne egy LG készülék a nappaliban...

Bocs, ha kicsit off lett a téma, bár talán belefér :)

Új hozzászólás Aktív témák