- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- RAM topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Piftuka #8977 üzenetére
Az az igazság, kicsit el vagyok keseredve. Nagyon szeretem a márkát, a családban több Pana TV van és volt is. Azonban a 2021 évi típusokat nézve.... Lehet nekem egyediek az igényeim.
A panel legyen valós 10bites és legyen a készüléken 2.1-es HDMI csatlakozó. Méretben 75"-osat akartam, mert az pont befér, kb. 2 méterről nézném, így az 50"-oshoz képest nagy lépés lenne. És mivel nem 2 évre veszem, akkor már legyen max. Na a méret miatt már bukta van, mert 75"-osból most nincs 10bites (tavaly volt, de azon meg a 2.1-es HDMI csati hiányzott...).
A 65"-osból pedig csak JZ sorozat 10bites. Érdekesség, hogy a displayspecification oldalon a 2000-es széria tunerben gyengébb, mint az 1500-as (utóbbiban van DVB-C), szóval innentől kb. egy választásom van.
Így most lehet gondolkodni... A méretet nagyon nehezen tudom elengedni, mert mégiscsak... Viszont ha a Pana is LG panelt használ, lehet ott egyszerűbb/több választásom lenne. Igaz, az elektronika is számít, de lehet ennyit nem. Fura lenne egy LG készülék a nappaliban...
Bocs, ha kicsit off lett a téma, bár talán belefér
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drón topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Konteó topic
- EAFC 25
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest